D!Vers Woerden winnaar BETA Branche Award


De ondernemer Henk van Os en Ad Benschop van D!Vers in Woerden met de BETA Branche Award

Verkiezing – Tankstation D!Vers in Woerden van Henk van Os en Ad Benschop is winnaar geworden van BETA Branche Award. De prijs werd donderdagavond tijdens het tweede BETA Branche Award Gala in Utrecht uitgereikt.

Het was de tweede keer dat de BETA Branche Award. Door de coronaperiode werd de laatste Award uitgereikt in 2019. De ondernemers Henk van Os en Ad Benschop kregen de award uit handen van juryvoorzitter Hans Biesheuvel van ONL voor Ondernemers. Bij de beoordeling van de jury stond de vraag centraal welke ondernemer klaar is voor 2030? D!vers kenmerkt zich volgens de jury als een toekomstbestendig tankstation met alle gemakken. Het tankstation is niet alleen modern ingericht en uitgerust met verschillende mogelijkheden tot elektrisch laden, maar telt ook diverse service-elementen zoals een sleutelservice, een eetgedeelte, een cadeau- en bloemen en plantenshop en een uitgebreide carwash. De jury prees de ondernemers ook over hun hun inzet op het gebied van waterstof.

Drie partijen

Voor de Branche Award van dit jaar streden in totaal drie partijen mee. Naast D!Vers waren dit Willemjan Golstein van VGB Taknstations, met twee tankstations in Asten en Rob van Herpen van de Hanex Hospitality Groep in Den Bosch. 

Bron: BETA/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste ledendag Summit 2022 van GemaQ

Petrol – Midden mei liet SWO de Splinter weten dat de naam van de organisatie werd gewijzigd in GemaQ. De veranderende markt lag aan die naamswijziging ten grondslag, zo liet de inkoop- en marketingorganisatie voor zelfstandige tankstationondernemers toen weten. Onlangs organiseerde GemaQ de eerste relatie- en ledendag Summit 2022.

Lees bericht


De Broodjesbox opent eerste nieuwbouwlocatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft de eerste nieuwbouwlocatie geopend. De vestiging in Vriezenveen is de vijfde locatie van het ondernemersduo. De nieuwe lunchshop opende onlangs bij Shell Hazenpad aan de N36, aan de oostzijde.

Lees bericht
SWO De Splinter wijzigt naam in GemaQ en gaat adviseren

Petrol – De wereld van tankstations verandert en dus verandert SWO De Splinter. Niet alleen krijgt de inkoop- en samenwerkingsorganisatie een nieuwe naam, ook de dienstverlening wordt uitgebreid. Er moet meer maatwerk worden geleverd voor de leden, zei voorzitter Rob van Herpen. Voor de nieuwe naam, is een oude naam nieuw leven ingeblazen, namelijk GemaQ.

Lees bericht

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid