Eerste Bakker Bart in ziekenhuis komt in nieuwe Rijnstate Elst


Arist Impression van de locatie van Bakker Bart zoals die wordt gebouwd in nieuwe Rijnstate ziekenhuis in Elst

Formulenieuws – Broodformule Bakker Bart krijgt in het toekomstige nieuwe dagziekenhuis Rijnstate in Elst een eerste vestiging. De locatie gaat van de zomer open. De locatie wordt gerund door ondernemer en franchisenemer van Bakker Bart, John Macleane, die ook een tweetal Jumbo-supermarkten in Elst exploiteert.

Rijnstate zegt in een toelichting op de samenwerking met Bakker Bart de visie op gezonde voeding te delen. ‘In Elst bieden we lekker en gezond eten en drinken aan. We werken samen aan een duurzame voedselketen, met onder andere plantaardige producten, lokale leveranciers en iedere dag vers. We willen ons best doen om bij te dragen aan minder voedselverspilling,’ laat het ziekenhuis weten op de website. Rijnstate zegt een voorbeeld te willen zijn op het gebied van gezond eten. Want gezonder eten bevordert niet alleen het  welzijn van mensen, het helpt ook bij een sneller herstel als je ziek bent, of een operatie achter de rug hebt. Willem-Jan Hanegraaf, directeur Bouw bij Rijnstate, zegt daarover: “In de Bakker Bart van Rijnstate Elst is iedereen welkom. Patiënt, bezoeker, medewerker of voorbijganger, iedereen die gezond denkt en gezonder wil doen, willen wij een gastvrij onderkomen bieden..”

Bakker Bart

Henri Froeling, operationeel directeur van Vital Food Group waar Bakker Bart onderdeel van is: “Met Rijnstate en het team van John Macleane hebben we partners gevonden die bij ons passen. Passie voor eerlijk en gezond eten, de ambitie om een gastvrije omgeving te creëren voor alle doelgroepen en heerlijk ondernemend. Op het gebied van duurzaamheid, welzijn en gezondheidsbeleid zijn wij continue in ontwikkeling. Met Bakker Bart in Rijnstate gaan we hier weer een volgende stap in zetten.”

Bron: Rijnstate/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Henri Froeling vertrekt bij Vital Food Group

Persoonlijk  – Henri Froeling vertrekt per 1 maart 2023 als werknemer en aandeelhouder van de Vital Food Group, zo laat het bedrijf vrijdag weten. Froeling zal dit jaar nog wel op interimbasis betrokken blijven bij  Bakerstreet. Daarnaast zal hij nog de rol van Managing Director bij Bakker Bart invullen tot een opvolger is ingewerkt.

Lees berichtEetomgeving in ziekenhuizen wordt steeds gezonder

Zorg – Een twintigtal ziekenhuizen, dat de intentieverklaring ‘Goede Zorg Proef Je’ had getekend en werk ging maken van een gezonde eetomgeving, is daarin geslaagd. Het aanbod dat binnen de Schijf van Vijf valt, is in anderhalf jaar tijd van minder dan 50% naar boven de 70% gegaan. Het project wordt nu verder uitgebreid. Bestuurders van nog eens 20 ziekenhuizen en zorginstellingen tekenden vandaag...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid