Eerste Coffee Fellows in Nederlands tankstation geopend


Petrol - Bij het Avia-tankstation van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) in Soest is dinsdag de eerste shop met de formule van Coffee Fellows in een Nederlands tankstation geopend.

Coffee Fellows is van origine een Duits koffieconcept, dat in Nederland ook een aantal zelfstandige locaties kent. De vestiging bij tankstation De Korte Duinen is nu de eerste locatie in een tankstation van het Duitse bedrijf.

Het is ook de eerste locatie van Coffee Fellows met digitale beeldschermen. Chiel Beckmann van Coffee Fellows had de opening al geruime tijd geleden aangekondigd. Voor de vestiging van Coffee Fellows is de locatie van Avia bijna twee maanden verbouwd.

(Binnenkort meer over de samenwerking tussen Avia en Coffee Felllows in @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

De Broodjesbox opent derde locatie

Petrol – Het Broodjesbox-concept van Jan Knol en Ruud Sievers heeft een derde locatie geopend en een tweede in Almelo. De locatie aan de Sluitersveldsingel is gecombineerd met een BP-tankstation.

Lees bericht


Nieuwe shopformule van Van Staveren heet Jitha’s

Petrol – Jitha’s heet de nieuwe shop van tankstationorganisatie N. van Staveren, vernoemd naar de directeur Jitha van Staveren van het bedrijf. Zij wilde al jaren een tankstationshop volgens haar eigen visie en naar haar hart neerzetten en dat is nu gelukt.

Lees bericht

Trumpi Time opent tweede locatie in Breda

Lunchroom – Trumpi Time heeft de tweede locatie geopend. De eerste locatie opende begin april aan de Nieuwe Haagdijk in Breda als koffiezaak met broodjes en ijsverkoop. De tweede locatie is gevestigd aan de Nieuwe Kadijk in Breda en zit op hetzelfde terrein als het SAKKO tankstation.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid