Eerste Coffee Fellows in Nederlands tankstation geopend


Petrol - Bij het Avia-tankstation van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM) in Soest is dinsdag de eerste shop met de formule van Coffee Fellows in een Nederlands tankstation geopend.

Coffee Fellows is van origine een Duits koffieconcept, dat in Nederland ook een aantal zelfstandige locaties kent. De vestiging bij tankstation De Korte Duinen is nu de eerste locatie in een tankstation van het Duitse bedrijf.

Het is ook de eerste locatie van Coffee Fellows met digitale beeldschermen. Chiel Beckmann van Coffee Fellows had de opening al geruime tijd geleden aangekondigd. Voor de vestiging van Coffee Fellows is de locatie van Avia bijna twee maanden verbouwd.

(Binnenkort meer over de samenwerking tussen Avia en Coffee Felllows in @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell breidt vega(n) assortiment dit jaar verder uit

Formulenieuws - Shell gaat dit jaar een groot aantal vegetarische en plantaardige producten toevoegen aan het assortiment. De stap past volgens het bedrijf binnen de duurzaamheidstransitie van Shell, waarbij reizigers steeds vaker een bewustere keuzes kunnen maken.

Lees berichtTankshopbeurs laat weinig shopinspiratie zien

Petrol – De jaarlijks gehouden Tankstation & Carwash Vakbeurs in Houten toonde deze editie veel techniek en hardwaren, maar inspiratie voor de tankshop was er maar weinig. Slechts een handvol bedrijven lieten producten zien waar je in de tankshop wat mee kunt.

Lees bericht

Vijfde Shell Café van Nederland geopend in Shell ‘De Schaars’

Petrol – Shell ‘De Schaars’ bij Arnhem is het tweede tankstation in Nederland met een Shell Café én een aparte Starbucks Store. De Shell-locatie aan de A12 is het vijfde Shell Café dat de deuren opent. Shell gaat het aantal Shell Cafés de komende tijd behoorlijk opvoeren. Volgende week opent een Shell Café bij tankstation De Andel in Reeuwijk.

Lees berichtEerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid