Eerste eazie open langs de snelweg bij TotalEnergies den Ruygenhoek


De eerste eazie langs de snelweg bij TotalEnergies den Ruygenhoek aan de A4 / Foto bij: TotalEnergies

Formulenieuws – De opening was begin dit jaar in april al aangekondigd, maar nu is het zover: de eerste eazie bij een tankstation is geopend. Het betreft de servicelocatie van TotalEnergies den Ruygenhoek Rijksweg A4.

De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden. Met de opening langs de A4 breidt de formule niet alleen verder uit, maar is de eerste vestiging langs de snelweg een feit. eazie heeft een breed en gevarieerd aanbod aan gezonde en verse ingrediënten, die door de klant zelf kunnen worden samengesteld tot gerechten. Klanten kunnen ook zelf de portiegrootte bepalen. Op het menu staan verschillende wokgerechten, maar ook noodle soepen en poké bowls. Alles wordt ter plekke vers bereid. De gerechten zijn vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm.

De eazie-locatie zou aanvankelijk al in juli opengaan. Het aanbod is een aanvulling op het overige assortiment aan eten en drinken op ‘Den Ruygenhoek West’. Liggend aan de A4 tussen Amsterdam en Schiphol is het een van de drukste tankstationlocaties van Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste Eazie langs de snelweg opent bij TotalEnergies

Formulenieuws – Servicestation TotalEnergies Den Ruygen Hoek West aan de A4 bij Hoofddorp opende deze week de eerste vestiging van het healthy food concept Eazie. Sandenburg-DST bracht beide klanten bij elkaar en ontwikkelde het concept & design voor de Eazie to go en het nieuwe luxe koffieconcept onder het foodservice label Café Bonjour.

Lees berichtTotalEnergies ‘Den Ruygenhoek West’ krijgt eazie-formule

Formulenieuws - TotalEnergies-tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ aan de A4 bij Hoofddorp wordt de eerste vestiging met een eazie in een tankstation. De Aziatische wokformule richt zich op vers en gezond eten en telt momenteel 27 locaties in Nederland, voornamelijk op high traffic-locaties, zoals treinstation en binnensteden.

Lees berichtDe Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees bericht

Onbemande tankstations nauwelijks gestegen

Analyse - Het aantal onbemande tankstations is dit jaar nauwelijks verder gestegen. Van de in totaal 4.147 benzinepompen in Nederland, worden er 2.280 zonder shop geëxploiteerd. Dat zijn er 33 meer dan vorig jaar, of te wel 0,1 procent. Bemande locaties zijn met 2 procent licht gedaald. Spectaculaire stijgingen deden zich wel voor bij het aantal (snel)laadpalen en locaties waar CNG, LNG en...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid