Eerste ‘haringvaasje’ bij Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade


Sfeerbeelden van 'The Hague Herring Party' vorig jaar / Foto bij: Sandra Uittenbogaart

Actie - Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade reikt tijdens ‘The Hague Herring Party’ het allereerste ‘haringvaasje’ van Nederland uit en wel op donderdag 20 juni. De inspiratie voor het ‘haringvaasje’ komt van ‘Midsommar’, het traditionele Zweedse feest op de langste dag van het jaar waar vooral bloemen centraal staan.

Daarnaast wordt de sfeer in Zweden gekenmerkt door pastelkleurige kleding en eten en dat zal ook het geval zijn tijdens ‘The Hague Herring Party’. De haring wordt op die manier gecombineerd met de Zweedse traditie. Met de introductie van het ‘haringvaasje’ wil het hotel een gevoel van samenzijn vieren.

Aardbeien

Naast haring valt er nog veel meer te proeven. Het hotel-restaurant, LEO'S International Flavors, serveert authentieke gerechten van over de hele wereld. Nieuw dit jaar zijn de hapjes met aardbeien, vers geplukt uit de aardbeienkas. De vers geplukte aardbeien zijn terug te zien zijn op het menu in de gerechten: Tunnbrod, Gravad Lax, Brochette Hasselback en Royal Dutch Strawberry dessert. “Wij zijn ontzettend trots om dit jaar een nieuwe vorm van het haringvaatje te introduceren en uit te reiken tijdens ‘The Hague Herring Party’,” aldus Thomas Kortleve, General Manager van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade. “Met het allereerste ‘haringvaasje’ van Nederland willen wij niet alleen de Hollandse Nieuwe verwelkomen, maar juist onze eigen haringtraditie combineren met de Scandinavische traditie Midsummer waarbij we de langste dag van het jaar vieren.”

Bron: Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Twee iconische Haagse horecagelegenheden bundelen krachten

Samen sterk - Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade en restaurant Waterproef slaan de handen ineen en openen vanaf vrijdag tijdelijk een tweede restaurant in het hotel. Op initiatief van Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade opent restaurant Waterproef, een begrip in de haven van Scheveningen, een tijdelijke tweede vestiging.

Lees bericht
© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid