Eerste leerplatform voor de Catering: CateringHero


Catering - HorecaHero en de branche- & netwerkvereniging ONCE hebben het initiatief genomen om online trainingen voor de party- & eventcatering te ontwikkelen. Het gaat om verschillende trainingen, die interactief worden aangeboden via het eigen leerplatform CateringHero.

Het trainingsaanbod bestaat enerzijds uit verschillende vakinhoudelijke trainingen afgeleid van HorecaHero en anderzijds trainingen die samen met cateraars van ONCE zijn ontwikkeld specifiek voor de party- & eventcatering. Alle cateraars, ook degene die niet zijn aangesloten bij ONCE, kunnen gebruik maken van het platform.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Nieuw Bestuur van Officieel Netwerk Catering Events

Benoeming - Sinds begin dit jaar staat er een (gedeeltelijk) nieuw Bestuur aan het roer van ONCE (Officieel Netwerk Catering Events). Voorzitter Michiel Meier Mattern en Bestuurslid Louis Paardekooper hebben versterking gekregen van Pierre Smits (Koninklijke Van den Boer Groep – Maison Van den Boer) en Sander Steijnis (Kookers Kookevenementen). Er is in het najaar van 2017 afscheid genomen van Bestuurslid Henk...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid