Eerste locatie van Bufkes bij Plus supermarkt in Hoensbroek


Formulenieuws – Het Bourgondische lunchconcept Bufkes heeft dinsdag 20 juli een locatie geopend binnen de Plus supermarkt in Hoensbroek.

Over twee maanden volgt een tweede Bufkes-locatie binnen een Plus supermarkt op stapel. Deze komt bij Plus van Moorsel in Budel. Eigenaar Danny Rosenboom van Plus supermarkt in Hoensbroek is zeer tevreden op het eind resultaat van deze nieuwste shop-in-shop Bufkes locatie. Rosenboom: “Het concept van Bufkes sluit perfect aan op ons winkelpubliek, het is een echte toevoeging aan mijn supermarkt”.

Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels bekende broodjes in veel delen van Nederland. De Limburgse formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht


PLUS geeft clubs en verenigingen steuntje in de rug

Steun –Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert Plus supermarkten dit najaar een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij hun lokale PLUS supermarkt.

Lees bericht


Plus Supermarkten en Bufkes gaan samenwerken

Supermarkten - Plus Danny Rosenboom en Bufkes gaan een pilotvestiging openen bij de Plus supermarkt op het Gebrookerplein in Hoensbroek. Deze testlocatie is de eerste van 2 Plus locaties die dit jaar zullen openen, medio september volgt Plus Dennis Van Moorsel in Budel. De locaties gaan werken volgens het Bufkes Express concept. Bij dat concept ligt de focus op het snel...

Lees bericht

Eerste volledige elektrische 50 tons oplegger op de weg

Transport - BREYTNER en H.N. Post & Zonen hebben maandag de eerste volledig elektrische 50 tons vrachtwagen voor emissieloos transport op de Nederlandse wegen gezet. De combinatie wordt ingezet voor het vervoer van bouwmateriaal, levensmiddelen en containervervoer in de regio Rotterdam.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid