Eerste onbemande Tony’s kiosk opent bij Haan Express Amsterdam


De eerste onbemande Tony's Kiosk, die met de partners is ontwikkeld

Petrol - Bij het onbemande Haan Express tankstation aan de Appelweg in Amsterdam Noord is vrijdag de allereerste Tony’s Kiosk van Nederland geopend. De onbemande Kiosk, die 24/7 open is en ontwikkeld is met een aantal partners, maakt onderdeel uit van de strategie van De Haan Minerale Oliën (DHMO) om antwoorden te vinden op de toekomstige ontwikkelingen binnen petrol.

De Kiosk biedt een praktisch assortiment eet- en drinkwaren, die vanuit vending worden aangeboden. Naast een basisassortiment frisdranken, snacks, zoetwaren en belegde broodjes, zijn er ook auto-gerelateerde - en elektronische producten terug te vinden in een van de vijf vendingmachines. Pronkstuk in de Tony’s Kiosk is de Lavazza-koffiemachine, die de bezoekers koffie biedt van barista kwaliteit. De machines worden aangestuurd door de Tony’s Order & Scan Kiosk, die centraal staat opgesteld. Bezoekers betreden de Kiosk met een bankpas of een Tony’s Voordeelkaart, die ook verkrijgbaar is in de Kiosk. Degene die gebruik maakt van de Tony’s Voordeelkaart ontvangt bij bestellen en uploaden een extra bonusbedrag. Op die manier wordt het bezoek aan Tony’s gestimuleerd, ongeacht waar die zich in Nederland bevinden.

Tony’s Tower

De onbemande Kiosk is één van de antwoorden op de toekomstige ontwikkelingen binnen petrol. DHMO biedt al 24/7 producten via vending aan via de Tony’s Tower. Daarvan heeft het bedrijf er inmiddels al een viertal staat. De onbemande Tony’s Kiosk in Amsterdam is een verdere stap in het aanbieden van producten bij onbemande stations. Het gebouw is hufterproof neergezet en aan de buiten- en binnenzijde voorzien van digitale LED-schermen. Deze moeten niet alleen zorgen voor zichtbaarheid van de Tony’s Kiosk voor tankende klanten en voorbijrijdende automobilisten, maar worden ook ingezet om productaanbiedingen duidelijk te maken. De schermen worden centraal aangestuurd en kunnen inspelen op de momenten van de dag, weersomstandigheden of bijvoorbeeld de houdbaarheidsdatum van bepaalde producten.

Partners

DHMO heeft de ontwikkeling van Tony's Kiosk niet alleen tot stand gekregen. Retailexpert Ulrich Knieling heeft als zelfstandig cosultant, actief voor CRS (convenience retail solutions) en een nieuw onderdeel van Lekkerland Nederland, een belangrijke bijdrage geleverd aan het concept. Knieling houdt zich met CRS bezig met Future Proof concepten. Zo wordt ook in nauwe samenwerking nu ook met DHMO opgetrokken om antwoorden te vinden op de retailtransitie. De Tony’s Kiosk is onder andere ook mede ontwikkeld door Veloform, Innovend, Bullled en H@nd, die ieder op hun eigen terrein een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de technische en fysieke totstandkoming.

(Meer over de onbemande Tony’s Kiosk in de aankomende uitgave van @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

De koffiecounter in de Tony's Kiosk met koffie van barista kwaliteit

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Groningen krijgt tweede Spare Rib to go

Formulenieuws - Spare Rib Express breidt uit in Groningen met een tweede To Go locatie in de stad. Met deze vestiging aan de Helperzoom opent de foodservice formule haar 74e bezorgrestaurant. De shop is geopend in samenwerking met petrolformule TinQ.

Lees bericht


Lekkerland zet meer in op biologisch fruit

Groothandel - Lekkerland is een nieuwe samenwerking aangegaan met Organto, een innovatieve leverancier van verse biologische groenten, fruit en kruiden. Met de komst van Organto’s I AM Organic assortiment speelt Lekkerland in op de specifieke behoeften van de bewuste Nederlandse consument.

Lees bericht

NS Retail en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – De retailformules de Kiosk, de StationsHuiskamer, Julia’s en automaten op de Nederlandse treinstations blijven ook de komende jaren door Lekkerland Nederland bevoorraad. In de nieuwe samenwerking die per 1 juli 2022 start, ligt de focus op verdere automatisering en verduurzaming. Beide partijen werken al twintig jaar samen.

Lees bericht

De Jong Katwijk van Shell naar TotalEnergies

Petrol – De shop Eet & Gerei bij de tankstation De Jong in Katwijk is straks niet meer te vinden bij Shell, maar bij TotalEnergies. De omkleuring is vandaag gestart. Eet & Gerei is het shopconcept dat eigenaar Harold de Jong samen met groothandel Lekkerland de afgelopen jaren heeft ontwikkeld.

Lees bericht


De Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Lees bericht

De EG Group opent tweede REWE Express in München

Buitenland – De EG Group, eigenaar van verschillende internationale convenienceketens, heeft de tweede van in totaal vier pilot REWE Express-winkels in Duitsland geopend. De conveniencestore is net als de eerste locatie gevestigd in München, alleen deze keer niet in combinatie met een tankstation.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid