Eerste One Hundred restrooms geplaatst bij TOTAL Leiderdorp


Johan Molenbroek / Foto bij: Alwin Kroon

Formulenieuws -  Gisteren is de eerste locatie van One Hundred restrooms bij TOTAL Aurora in Leiderdorp (A4) officieel in gebruik genomen. Ter gelegenheid hiervan gaf Johan Molenbroek, hoofddocent TU Delft en ‘de toiletprofessor’ een korte toelichting op het belang van voldoende, toegankelijke en hygiënische toiletten onderweg. ‘En als je dat dan ook nog beleving kunt noemen…’.

Molenhoek volgt al 40 jaar de ontwikkelingen, maar vindt de toiletgroep van One Hundred restrooms bij TOTAL een mooie innovatie. “De nieuwe TOTAL toiletervaring biedt een moment van rust voor automobilisten onderweg. De combinatie van technologie, hygiëne en design maken dat je er helemaal ‘zen’ uitkomt. Dat kom je niet elke dag tegen."

Stoomervaring

De nieuwe toiletervaring biedt - naast hygiënische touchless oplossingen, bezettingslichten, interactieve spiegels en een comfortabele omgeving - een gratis gezondheidscheck en een stoomervaring, waarbij een link gelegd wordt tussen gezondheid en hygiëne. Met het ticket krijgen bezoekers bovendien korting op deals in het TOTAL station, die aansluiten bij het moment van de dag.

Gefaseerd

Na TOTAL Aurora komen er nog dit voorjaar nieuwe toiletvoorzieningen bij TOTAL Oudenhorst in Woudenberg (A12) en TOTAL Oudegein in Nieuwegein (A2). Daarna volgen gefaseerd andere snelwegstations gefaseerd volgen.

(Meer over het One Hundred restrooms toiletconcept in de laaste uitgave van @FoodClicks. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

One Hundred gaat samenwerking aan met Culi-Nova

Samenwerking – Het Nederlandse bedrijf One Hundred restrooms is een strategische samenwerking aangegaan met Culi-Nova (CN) construction management in Barendrecht. CN bouwt al sinds 2011 toiletten in benzinestations, winkelcentra en treinstations door heel Europa.

Lees berichtTotal gaat samenwerken met One Hundred Restrooms

Petrol - Total Nederland is een samenwerking aangegaan met One Hundred Restrooms. Total wil door de samenwerking de reiziger een betere ‘toiletervaring’ bieden. Drie snelweglocaties worden nog dit voorjaar voorzien van een nieuwe toiletgroep, de eerste is Aurora aan de A4 Bij Liederdorp.

Lees bericht

Total slaat megaklapper met overname BP-locatie Kok aan A4

Petrol – Een megaklapper, zo is de overname van het BP-tankstation Kok aan de A4 bij Hoofddorp door Total Nederland wel te noemen. Het tankstation ‘Den Ruygenhoek West’ van de firma Kok & Zonen behoort tot een van de belangrijkste tankstations lang de Nederlandse wegen, zowel in omvang als in service. Nog voor het einde van het jaar kleurt het station om...

Lees bericht


Total wint met Café Bonjour Foodservice Award 2020

Verkiezing - Café Bonjour, het shopconcept van Total servicestations is opnieuw verkozen tot de beste foodservice-aanbieder langs de weg. Het bedrijf ontving de Foodservice Award in de categorie petrol. De prijs werd op de Horecava uitgereikt. Het was de tweede keer dat de awards werden toegekend en ook de tweede keer dat Total binnen petrol de prijs ontving. Alwin Kautz,...

Lees bericht

Total start ‘epische weken’ voor schonere motor

Petrol – De tankstations van Total Nederland binden de strijd aan tegen ‘vervuiling’ en starten met de epische weken voor een schonere motor. Bedoeling van de actie is het stimuleren van de verkoop van Total Excellium, de brandstof die zorgt voor een schonere motor waardoor deze beter presteert. Personeel is gehuld in ridder-outfit, het foodassortiment is aangepast, maar ook door de...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid