Eerste Rudolph’s Bakery bij Intratuin Halsteren


Foto bij: Linkedin Intratuin Halsteren

Bakery - Rudolph van Veen, tv-kok van onder andere 24Kitchen, opende afgelopen zaterdag bij Intratuin Halsteren zijn eerste Rudolph’s Bakery. Ter gelegenheid van de opening werd in samenwerking met Houben Worstenbrood ook een vijftal nieuwe smaken worstenbrood geïntroduceerd, die verkocht worden in cadeauverpakking.

Rudolph van Veen heeft eerder bij de grootste Intratuin van Nederland gestaan. Dat was ruim twee jaar geleden tijdens een kerstshow. De bedoeling nu is dat de bakery langer blijft staan dan de kerstdagen. In navolging van zijn succesvolle programma ‘Rudolph’s Bakery’, dat iedere werkdag om 15.00 uur te zien is op 24Kitchen, wil de meesterbakker nu een meer permanente bakery inrichten bij het tuincentrum. Niet dat hij er elke dag is te vinden, maar bij bijzondere gelegenheden, zoals Pasen en Moederdag, wil hij in de bakery wel demonstraties geven.

Het is ook niet zijn bedoeling meerdere bakery’s te openen. Voor Intratuin is de opening van de bakery het startschot voor de wintershow. Tijdens die show wordt het gehele tuincentrum in sprookjesachtige sferen gehuld, compleet met spiegeltent, de horecalocatie, waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje en drankje.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Volledig verbouwde Sligro Arnhem heropent 15 maart

Groothandel Dinsdag 15 maart wordt de volledig verbouwde Sligro-vestiging in Arnhem heropend. De opening wordt verricht door Angelique Schmeinck (24Kitchen), Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels en Raymond Clements (vestigingsdirecteur Sligro Arnhem).

Lees bericht


Bavaria en Houben introduceren Bavaria worstenbrood

Actie – De derde maandag van januari wordt aangeduid als Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Reden voor de Brabantse familiebrouwer Bavaria de handen ineen te slaan met de Brabantse worstenbroodbakker Houben Worstenbrood en op de ‘worst day of the year’ te komen met Bavaria Worstenbrood.

Lees bericht

Houben gaat samenwerken met zorgbakkerij van Hutten

Samenwerking  - Houben Worstenbrood uit Eindhoven en Hutten uit Veghel hebben de handen ineengeslagen en gaan samenwerken. Vanaf vandaag worden de worstenbroden gerold en gebakken in de zorgbakkerij van Hutten. Ook de receptuur van de bekende Brabantse worstenbroodjes is iets aangepast.

Lees bericht

Houben Worstenbrood maakt doorstart

Doorstart – Bart Houben, eigenaar van Houben Worstenbrood maakt bekend dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt. Houben maakte de herstart van zijn bedrijf in Eindhoven, na het eerdere faillissement, bekend via linkedin.

Lees bericht


Brabantse Houben Worstenbrood failliet

Faillissement  - Houben  Worstenbrood in Eindhoven heeft faillissement aangevraagd. Minder bezoek in de bakkerij, afnemende verkopen en het niet doorgaan van verschillende evenementen als gevolg van de coronamaatregelen hebben aan de basis gestaan van de financiële problemen, zo laten de eigenaren weten.

Lees bericht

Houben worstenbroodjes terug op Eindhoven Airport

Luchthaven – Houben Worstenbrood is als bedrijf ooit ontstaan omdat het gevraagd werd door Eindhoven Airport worstenbroodjes te maken, maar dat ging fout. Nu keert het bedrijf weer terug op de luchthaven dankzij een samenwerking met horecabedrijf Vermaat. Daarmee is de cirkel voor de Brabantse bakker weer rond.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid