Eerste Smart Cooler geplaatst bij Hotelschool The Hague-Amsterdam


Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept voor veganistische producten dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting . Onlangs werd de eerste geplaatst bij de Hotelschool The Hague-Amsterdam.

Tot voor kort was de Smart Cooler uitsluitend te vinden bij Vegan Masters op kantoor. Eigen medewerkers en andere gebruikers en bezoekers van het pand konden op die manier de vendingmachine gebruiken en testen. Gebruikers scannen hun betaalmiddel en pakken vervolgens de producten die gewenst zijn. Producten die worden gepakt en teruggeplaatst staan niet op de bon.

Vegan Masters maakt dagelijks koelverse veganistische producten zoals wraps, poké bowls, curry’s en pasta’s. Deze producten worden aan consumenten door heel Nederland bezorgd, maar worden nu ook in vending aangeboden. Het meubel waarin de Smart Cooler is geplaatst, is corona-proof en voorzien van een dispenser voor handdesinfectie en een magnetron. Formulemanager Willem van Rijswijk van Vegan Masters noemt de vendingmachine dé cateroplossing voor de anderhalvemetersamenleving.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Comeback’ INTERNORGA 2021 in nieuwe opzet

Beurzen – Na de Keulse zoetwarenbeurs ISM laat ook de INTERNORGA weten volgend voorjaar terug te keren. De internationale vakbeurs voor de foodservice- en horecamarkt heeft als thema ‘Laten we doorgaan’ gekozen voor haar comeback in een volledig nieuwe opzet. Dit jaar kon de vakbeurs niet doorgaan als gevolg van de coronamaatregelen.

Lees bericht

‘Ondanks min 2 miljard euro omzet in Q2 kan 2020 nog wat worden’

Analyse – In tweede kwartaal bedroeg de totale omzetdaling in de foodsevicesector ruim 2 miljard euro. Dat betekent dat slechts de helft van de normale bestedingen in horeca, catering en gemak hebben plaatsgevonden. Maar lichtpuntje is dat mocht de omzet in het tweede en derde kwartaal op hetzelfde niveau uitkomen als in 2019 dan komt de totale omzet van alle sectoren uit op 80%...

Lees bericht

Problemen Maison van den Boer nog niet voorbij

Catering – De problemen voor cateraar Maison van den Boer zijn nog niet voorbij. Volgens een bericht in het Brabants Dagblad vandaag werken  45 schuldeisers niet mee aan een reddingsplan, waardoor een faillissement van het bedrijf alsnog dreigt.

Lees bericht


Thuisbezorging gaat in aantallen ‘uit eten’ voorbij

Marktcijfers – De gevolgen van corona hebben nog altijd een stevig effect op de omzet in de out-of-homesector. Catering, horeca en vervoer liggen tezamen -42% lager in de laatste 4 weken ten opzichte van 2019. Mede door de heropening van de restaurants is de omzet in deze sector van min 80% teruggelopen naar -30%. Thuisbezorging doet het goed en gaat in aantal avondmaaltijden naar...

Lees bericht

Foodservicesector organiseert campagne voor cateraars

Campagne – ‘Samenlunchen’ heet het initiatief dat vandaag bekend is gemaakt in een uitzending van Foodservice XS. Het gaat om een campagne die door Unilever Food Solutions is geïnitieerd en mensen weer het vertrouwen moet geven de kantine te bezoeken. Inmiddels wordt de campagne die de cateringbedrijven ondersteunt door zo'n 15 foodservicebedrijven gesteund.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid