Eerste Smart Cooler geplaatst bij Hotelschool The Hague-Amsterdam


Catering – Vegan Masters introduceert een vendingconcept voor veganistische producten dat uitsluitend de producten registreert en afrekent, die worden meegenomen uit de koeling. Het meubel wordt geleverd met een recyclede bekisting . Onlangs werd de eerste geplaatst bij de Hotelschool The Hague-Amsterdam.

Tot voor kort was de Smart Cooler uitsluitend te vinden bij Vegan Masters op kantoor. Eigen medewerkers en andere gebruikers en bezoekers van het pand konden op die manier de vendingmachine gebruiken en testen. Gebruikers scannen hun betaalmiddel en pakken vervolgens de producten die gewenst zijn. Producten die worden gepakt en teruggeplaatst staan niet op de bon.

Vegan Masters maakt dagelijks koelverse veganistische producten zoals wraps, poké bowls, curry’s en pasta’s. Deze producten worden aan consumenten door heel Nederland bezorgd, maar worden nu ook in vending aangeboden. Het meubel waarin de Smart Cooler is geplaatst, is corona-proof en voorzien van een dispenser voor handdesinfectie en een magnetron. Formulemanager Willem van Rijswijk van Vegan Masters noemt de vendingmachine dé cateroplossing voor de anderhalvemetersamenleving.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Compass Group gaat samenwerken met The Colour Kitchen

Catering  – Compass Group is een exclusieve samenwerking aan gegaan met The Colour Kitchen voor haar Catering- en Foodservice activiteiten. The Colour Kitchen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om een opleiding te volgen en zich als mens en medewerker te ontwikkelen.   

Lees bericht


Foodsector in 2021 terug op niveau, forse groei in 2022

Analyse – De omzet van de Nederlandse foodsector is dit jaar vrijwel geheel teruggeveerd tot het niveau van voor de coronapandemie. Dat concludeert het FoodService Instituut Nederland (FSIN), het kennisinstituut voor de foodservicesector. Het FSIN ziet het herstel véél sneller gaan dan eerder verwacht, maar ziet wel verschillen per segmenten. Dat blijkt uit cijfers van de bedrijfstak, die vandaag worden...

Lees bericht


#SAMENLUNCHEN campagne steunt cateraars

Catering - Omdat de catering binnen scholen weer opstart en ook kantoren weer medewerkers ontvangen, heeft een aantal bedrijven uit de levensmiddelensector het initiatief genomen tot een gerichte #SAMENLUNCHEN campagne. Met de campagne willen zij de cateringsector een hart onder riem steken en de cateringrestaurants weer vol krijgen.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid