Eerste Sugo to go open in Rotterdam


Formulenieuws – De pizzaformule Sugo, dat diverse locaties heeft in Nederland opent vandaag op dinsdag 22 september, de eerste ‘to go’-locatie. De vestiging is geopend op het Alexanderplein in de Maasstad.

Sugo is daarmee terug waar het allemaal begin. In 2014 opende de pizzaketen namelijk haar eerste vestiging in het centrum van Rotterdam. Het concept van de pizza al taglio – Italiaans voor gesneden pizza – was toentertijd nog vrij onbekend in Nederland. De vierkante stukken pizza hebben door het speciale deeg een luchtige en knapperige bodem en ook voedzaam voor de lunch, voor bij de borrel of als diner. Inmiddels is Sugo niet alleen terug te vinden in Rotterdam, maar ook in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

De pizza is natuurlijk bij uitstek streetfood en wordt in Rome waar het ooit startte op iedere hoek van de straat verkocht. Uiteraard in de ronde vorm. Sugo to go in Rotterdam brengt met de opening van de to go-locatie in Rotterdam weer terug bij de basis als streetfood gerecht.

Bereiding 72 uur

Los van de vorm van de pizza van Sugo is het voor het deeg dat de pizza onderscheidend maakt. Het bereidingsproces van de bodem van tarwe, spelt en soja duurt tot zo’n 72 uur. Pas daarna worden de rechthoekige platen voorzien van uiteenlopende verse (vegetarische) toppings, waaronder buffelmozzarella, truffelsalami en Kalamata olijven.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDomino’s Pizza groeit fors in bezorging en aantal locaties

Formulenieuws - Een omzetgroei van 5,1% tot €749,1 miljoen en 78 nieuwe winkels het afgelopen jaar er bij in Europa, waarvan 32 in de Benelux, 21 in Frankrijk en 13 in Duitsland. Domino’s Pizza Enterprises, de moedermaatschappij van Domino’s Pizza Nederland kon over het afgelopen jaar mooie cijfers tonen.

Lees bericht

Minimumleeftijd maaltijdbezorgers Domino’s op 16 jaar

Formulenieuws - Domino’s verhoogt de minimumleeftijd van haar bezorgers naar 16 jaar. Eerder dit jaar in april werd de leeftijd door de pizzaketen al aangepast voor de eigen winkels, maar die minimumleeftijd van de maaltijdbezorgers geldt nu ook voor de aangesloten franchisers.

Lees berichtAndre ten Wolde benoemd tot CEO Domino’s Europe

Benoeming - Domino’s benoemt bij halfjaarcijfers voormalig CEO Nederland en België Andre ten Wolde tot CEO Europa. Domino's Pizza Enterprises Limited, moederorganisatie van Domino’s pizza Nederland, realiseerde in Europa een omzetgroei van +9,4% tot 382,8 miljoen euro. Daarnaast opende Domino’s in Europa 37 winkels.

Lees bericht

Franchisenemers Papa John’s stappen naar de rechter

Formulenieuws - Franchisenemers van pizzaketen Papa John's zijn naar de rechter gestapt. Volgens een artikel op NOS.nl voelen de ondernemers zich misleid en bedrogen door de organisatie en willen zij nu beslag leggen op ruim 4 miljoen euro van het Nederlandse hoofdkantoor PJ Europe Group BV..

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid