Eerste Tony’s Streetfood met drive-thru in Zwolle


Drive-thru bij Haan in Zwolle / Foto bij: Haan

Formulenieuws – Tony’s Streetfood, een formule van De Haan Minerale Oliën, heeft bij de tankstationlocatie in Zwolle een drive-thru geopend. Het is de eerste vestiging van Tony's Streetfood met een dergelijke bestelmogelijkheid.

Steeds vaker starten formules, die de mogelijkheid qua locatie ebben en een vergunning daarvoor krijgen van hun gemeente, met drive-thru’s. Bestellen vanuit de auto is zeker in coronatijd een veilige manier. Gasten hoeven niet naar binnen om hun koffie, broodje, of burger te bestellen, maar kunnen dit vanuit hun voertuig volledig coronaproof doen.Bovendien werkt het snel voor de klanten. 

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veiling tankstations brengt bijna 300 miljoen euro op

Petrol – Woensdag werden de huurrechten van 27 tankstationlocaties langs de Nederlandse rijkswegen geveild door de overheid. De huurrechten werden voor bijna 300 miljoen geveild (289.198.501 euro). Zes locaties veranderden van eigenaar. Zeventien locaties werden voor het eerst geveild en tien locaties zijn al eens eerder geveild (of vallen niet onder de overgangsbepalingen van de Wet). De overheid zelf hield aan de veiling 117,8 miljoen...

Lees berichtDe Haan opent eerste Tony’s Streetfood met NIX18 fastlane

Formulenieuws – De Haan Minerale Oliën heeft in Tilburg de eerste Tony’s Streetfood locatie geopend met een zogenaamde NIX18 fastlane. Bij de NIX18 fastlane kunnen klanten contactloos rookwaren bestellen. Een leeftijdscheck voor de rookwaren vindt bij de bestelzuil plaats middels gezichtsanalyse.

Lees bericht

WelkombijKlok over naar De Haan Minerale Oliën

Servicestation – Het bekende Shell-station WelkombijKlok in Hoogeveen wordt verhuurd aan De Haan Minerale Oliën. Volgens eigenaar en BETA-voorzitter Ewout Klok past zijn tankstation qua filosofie het best bij de formule van De Haan. Het tankstation van Klok bestaat dit jaar zestig jaar.

Lees berichtEuroParcs opent onbemande shops op vakantieparken

Vakantieparken – EuroParcs gaat tot het einde van dit jaar in totaal tien onbemande parkshops openen op vakantieparken verspreid over Nederland. Bezoekers kunnen in de winkels de belangrijkste dagelijkse boodschappen halen en bij een zelfscankassa afrekenen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid