Eerste TotalEnergies-locatie met backWERK in Berlijn


In Berlijn staat de eerste TotalEnergie met de formule van backWERK / Foto bij: TotalEnergies

Formulenieuws – Het TotalEnergies-tankstation aan de Prenzlauer Allee 4-5 in Berlijn heeft als eerste benzinestation een backWERK-formule in de shop. De bakkerijformule is ingebracht volgens het ‘clip-in-’principe als shop-in-shop.

Samenwerkingen tussen bestaande foodformules en oliemaatschappijen doen zich steeds vaker voor. Recent is TotalEnergies ook een samenwerking aangegaan met eazie, een bestaand gezonde fastfoodformule. Met de formule backWERK is er alleen een overeenkomst voor de Duitse markt.

Service-hub

BackWERk is een bakkerijconcept van het Zwitserse Valora. In minder dan tien weken slaagde de foodvenience-expert erin de winkel van het tankstation om te bouwen. Samen met Valora komt TotalEnergies zo tegemoet aan de groeiende behoefte van klanten aan een multi-energie- en servicehub en biedt het een uitgebreide winkelervaring aan het tankstation, aldus de Zwitserse conveniencepartij in een toelichting op de samenwerking.

Toegevoegde waarde

TotalEnergies hanteert in Duitsland voor de shop het ‘k kiosk’-concept, terwijl dat in Nederland het 'Cosie'-winkelconcept is. Maar ook in Duistland verandert de markt voor de reiziger in ras tempo. “Inspelend op de veranderende behoeften van klanten op de tankstations zorgde voor een samenwerking met backWERK om zo toegevoegde waarde op de locatie te bieden,” aldus Christian Cabrol, Managing Director van TotalEnergies Marketing Deutschland GmbH . Roger Vogt, CEO Retail en lid van de Raad van Bestuur van Valora Group, voegt daaraan toe: “We hebben ons concept al met succes op de Zwitserse markt neergezet en vervolgens aangepast aan de Duitse markt. We zijn erg verheugd om voor de eerste keer met TotalEnergies samen te werken. Naast het werken met een sterke partner is voor ons ook aanwezigheid op een aantrekkelijke locatie cruciaal. Met TotalEnergies wordt op het station in Prenzlauer Allee volledig aan beide eisen voldaan.”

Verblijfslocatie

Bij de backWERK clip-in worden dagelijks vers gebakken bakkerijproducten en snacks geserveerd en zelfbedieningskoffie-to-go aangeboden. Een zithoek zorgt er voor dat klanten er ook kunnen verblijven.

Bron: TotalEnergies/@FoodClicks

De TotalEnergie-locatie heeft de backWERK-formule als shop-in-shop-formule geïntegreerd

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht


Nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk bij KLIK

Formulenieuws – KLIK Den Bosch heeft een nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk. De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de KLIK groep. Convenience Retail Solutions (CRS) is al geruime tijd partner is op het gebied van retail development en digitalisering voor deze formule. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd met de implementatie van de vernieuwde Foodservice Wall met Scan &...

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid