Formulenieuws – Vandaag is in Haarlem de eerste verbouwde voormalige Broodzaak opengegaan onder de naam TRECK. Op ten duur worden alle 29 vestigingen van Broodzaak op de NS Stations vervangen door het nieuw ontwikkelde merk van HMSHost International.
Na de vestiging op de station van Haarlem komen snel de locaties Amersfoort en Leiden aan de beurt. Omdat de vestigingen verschillen in omvang en ligging, gaat HMSHost eerst kijken hoe de klanten gaan reageren op het nieuwe interieur en het aanbod. Over ongeveer anderhalf jaar zullen alle Broodzaak-winkels vervangen zijn door TRECK.
Nieuwe broodformule
De wereldmarktleider in eten en drinken op high traffic locaties voor reizigers won vorig jaar in juli de door NS uitgeschreven aanbesteding voor Broodzaak en exploiteert sinds 1 december 2018 alle 29 vestigingen van de keten. Onderdeel van de NS-aanbesteding was om een nieuwe toekomst voor de Broodzaak te schetsen en HMSHost ging deze uitdaging aan door een compleet nieuwe broodformule voor treinstations te ontwikkelen.
(In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de nieuwe TRECK-formule. Nu geen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement
Formulenieuws – Vandaag is in Haarlem de eerste verbouwde voormalige Broodzaak opengegaan onder de naam TRECK. Op ten duur worden alle 29 vestigingen van Broodzaak op de NS Stations vervangen door het nieuw ontwikkelde merk van HMSHost International.
Na de vestiging op de station van Haarlem komen snel de locaties Amersfoort en Leiden aan de beurt. Omdat de vestigingen verschillen in omvang en ligging, gaat HMSHost eerst kijken hoe de klanten gaan reageren op het nieuwe interieur en het aanbod. Over ongeveer anderhalf jaar zullen alle Broodzaak-winkels vervangen zijn door TRECK.
Nieuwe broodformule
De wereldmarktleider in eten en drinken op high traffic locaties voor reizigers won vorig jaar in juli de door NS uitgeschreven aanbesteding voor Broodzaak en exploiteert sinds 1 december 2018 alle 29 vestigingen van de keten. Onderdeel van de NS-aanbesteding was om een nieuwe toekomst voor de Broodzaak te schetsen en HMSHost ging deze uitdaging aan door een compleet nieuwe broodformule voor treinstations te ontwikkelen.
(In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over de nieuwe TRECK-formule. Nu geen abonnee? Meld je hier gratis aan voor een digitaal abonnement
Benoeming – Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.
Reizigersshop - Minder koffiebekers op de stations, dat is het doel van de campagne die NS samen met Milieu Centraal en 30 ondernemers op station Utrecht Centraal maandag is gestart. Gezamenlijk gaan zij reizigers aanzetten een herbruikbare beker mee te nemen.
Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.
Luchthaven – HMSHost is gestart met de bouw van een nieuw restaurant in de vernieuwde vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport. De versmarktlocatie die de naam ‘The Kitchen’ krijgt, gaat eind april open.
Formulenieuws – Horecabedrijf HMSHost Nederland heeft dinsdag haar eerste Vascobelo Café-Brasserie geopend in de Utrechtse Stadskamer op Hoog Catharijne. De nieuwe samenwerking met het Belgische merk betekent een uitbreiding van het portfolio van HMSHost.
Personeel - HMSHost Nederland is donderdag voor de tweede achtervolgende keer officieel benoemd als “Top Employer” door het Top Employers Institute, de wereldwijde autoriteit op het gebied van het erkennen van uitmuntend werkgeverschap.