Eerste Vissers Energy Moments & More bij Argos-locatie


De nieuwe locatie van Moments & More in Nistelrode heeft ook een ruim buitenterras

Servicestation - Vissers Energy Group heeft een eerste locatie geopend van de eigen shopformule Moments & More bij een Argos-tankstation. Het is de 18e locatie van Moments & More, maar niet de eerste bij een onbemand tankstation.

De nieuwe locatie ligt aan de Heescheweg in het Brabantse Nistelrode en is sinds begin deze maand geopend. Het pand ligt op enkele meters afstand van een onbemande locatie van Argos. Vissers Energy heeft al op meerdere locaties ervaring met onbemande tankstations van Tinq. Op het terrein aan de Heescheweg is ook geen autowasserij aanwezig.

De volledige focus van de shop is gericht op foodservice en de shop. In Moments & More ligt de focus op verse bereidingen van een uitgebreid food aanbod en koffie van barista-kwaliteit, die served wordt aangeboden. Verder is er ruimte om de vers bereide broodjes en maaltijden te gebruiken in de shop, waardoor de locaties ook geschikt zijn voor een langer verblijf. De locatie heeft ook een ruim buitenterras.

Andre locaties

Nederland telt nog 17 andere Moments & More vestigingen: De Middelaar (A1), De Vundelaar (A1), Meiberg (A2), BP Vissers Vossedal (A2), Bergh Noord (A12), Eigenblok Rumpt (A15), Zevenbergschenhoek (A16), Den Hoek (A16), De Wouwse Tol (A58), De Beerze en Het Goor (beiden aan de A67), Deersels ( A67), Selnisse (A58), de Beaufort (Maastrichterweg in Meerssen), Horst (Stationsstraat), Venray (Leunseweg) en De Waluwe (Steenweg in Zaltbommel).

Naast de formule Moments & More beschikt Vissers Energy Group over de concepten Delimore en De Smaaksmederij.

Bron: Vissers Energy Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hametha (De Haan) koopt Belgische tankstations Maes

Buitenland – In alle stilte heeft het Nederlandse familiebedrijf Hametha het Belgische familiebedrijf Maes overgenomen. Beide bedrijven exploiteren tankstations. Bij Maes gaat om zo’n 300 tankstations, waarvan 24 locaties een shopconcept hebben onder de naam l’Unique.

Lees bericht


Voortaan seksspeeltjes verkrijgbaar aan de pomp

Petrol – EasyToys en retailorganisatie GemaQ zijn en overeenkomst aangegaan waardoor de sexspeeltjes Van online aanbieder EasyToys voortaan verkrijgbaar zijn bij een aantal tankstations. De komende maanden komen de bestverkochte speeltjes van dit moment in een aantal aangesloten tankstations te liggen verspreid over Nederland. In eerste instantie als pilot voor een halfjaar, maar bij succes wordt de samenwerking landelijke uitgerold.

Lees bericht
Nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk bij KLIK

Formulenieuws – KLIK Den Bosch heeft een nieuwe Foodservice Wall met Scan & Go Kiosk. De tankstationlocatie maakt onderdeel uit van de KLIK groep. Convenience Retail Solutions (CRS) is al geruime tijd partner is op het gebied van retail development en digitalisering voor deze formule. Deze samenwerking is nu verder geïntensiveerd met de implementatie van de vernieuwde Foodservice Wall met Scan &...

Lees bericht

Moments & More aan de slag met ‘het nieuwe vlees’ van Redefine Meat

Actie -Tussen het culinaire geweld van de tophorecazaken die een actie houden met het plantaardige nieuwe vlees van Redefine Meat staan ook de 15 Moments & More-tankstationlocaties van Vissers Energy Group. De tankstationgroep vernieuwt en verduurzaamt continu en een plantaardig aanbod tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel past daar bij.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid