Eerste voco-hotel in Nederland opent in Den Haag


Hotels - Eind juni openen de deuren van het nieuwste premium hotelconcept van InterContinental Hotels Group (IHG): voco The Hague. Het hotel opent in het voormalige bankgebouw van ABN Amro aan de Kneuterdijk, vlak naast het chique Noordeinde.

Het hotel telt 204 kamers, verdeeld over 7 verdiepingen. Gasten kunnen in de ‘Play Work’ area van het hotel terecht voor flexibele werkplekken. Ook de woonkamers van de suites kunnen worden omgetoverd tot werkruimte. Het markante pand in hartje Den Haag was tot 2017 het hoofdkantoor van ABN Amro.

In hetzelfde gebouw opent voco The Hague tevens het gardenkitchen restaurant Botanica waar lokale, verse gerechten worden geserveerd, en de gastrobar Ultramarijn, waar de barista overdag een Haagse koffie schenkt en de mixologist ’s avonds cocktails serveert in een steampunk entourage, zo laat IHG weten.

General Manager, Inge van Weert: “Ons iconische gebouw aan de Kneuterdijk is het eerste voco in Noord-Europa binnen het wereldwijde portofolio van IHG Hotels & Resorts. Voco betekent ‘uitnodigen’ of ‘samenkomen’, afkomstig uit het Latijn. Na een twee jaar durende verbouwing, ben ik er dan ook van overtuigd dat iedereen straks vol verwondering binnenstapt. Met de komst van het eerste voco in Nederland zetten wij een grote stap in de groeiambitie van IHG en ontvangen wij graag locals, zakenmensen en toeristen in dit imposante gebouw aan de Kneuterdijk.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid