Eerste webshop met licht alcoholische cocktail sorbets


IJsconcept - Het merk AYCE lanceert een webshop om sorbets te bestellen. Het bedrijf maakt cocktails in de vorm van sorbetijs met 5% alcohol en is daarmee de eerste in Nederland.

Het sorbetijs van AYCE is uniek, volgens oprichter Ruben List: “Het heeft even geduurd voordat we het recept goed hadden, maar toen het klaar was wisten we dat we iets lekkers in handen hadden”. Het bedrijf heeft samen met distilleerderij Van Toor ruim twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van het concept. Ze hebben drie cocktail sorbets gemaakt in de smaken Pornstar Martini, Strawberry Daiquiri en Piña Colada.

Om het ijs vervolgens bevroren bij de klant te krijgen bleek nog niet zo eenvoudig. Bestellingen worden nu verpakt in een kartonnen doos met daarin een vierlaagse isolatieverpakking. De verpakking wordt gevuld met de sorbets en met schijven droogijs (-78,5C). “Dankzij het droogijs kunnen de sorbets 48 uur diepgevroren in transport zitten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsThe Streetfood Club wint Royal Bliss Cocktail Competition

Wedstrijd - The Streetfood Club uit Utrecht is gisteren winnaar geworden van de Royal Bliss Cocktail Competition. In totaal gingen vijf teams de strijd met elkaar aan in de The Five Points Bar & Drink Society in Den Haag. Het team, bestaande uit bartenders Tony Valens en Marko Pečnik, won de competitie met de cocktail Bringing Sexy Back, een mix...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid