Eetgemak Groep neemt Culinair Kommers over


John Kommers en Ronald Holtzer / Foto bij: Eetgemak

Overname - Culinair Kommers is onderdeel geworden van de Eetgemak Groep. De overname betekent een versterking van de positie in Zeeland, maar betekent ook een kwaliteitsimpuls voor de gerechten van Eetgemak, door de ambachtelijke bereiding van de gerechten in de eigen slagerij van Culinair Kommers.

Het ontstaan van de Eetgemak Groep gaat ruim 87 jaar terug naar een groentewinkel in Wassenaar. Vanuit deze basis heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een producent van koelverse maaltijden en uiteindelijk tot een bedrijf wat diverse voedingsconcepten levert met verse gerechten op maat; gericht op gezond leven, welbevinden, behandeling en herstel. “De overname van Culinair Kommers past perfect in de strategie van de Eetgemak Groep. Hiermee kunnen we de kwaliteit van onze gerechten verbeteren en onze positie in de provincie Zeeland versterken”, aldus Ronald Holtzer, algemeen directeur van de Eetgemak Groep.

Slagerij

Culinair Kommers in Hoogerheide is van origine een slagerij en staat voor ruim 50 jaar vakmanschap, kennis en kwaliteit. Dit is duidelijk terug de vinden in de bereiding: er worden geen onnodige toevoegingen gedaan en geen productiemethoden toegepast die ten koste gaan van de smaak. Ook heeft Culinair Kommers een deelneming in De Zeeuwse Keuken (DZK): een maaltijdaanbieder binnen Zeeland met eigen maaltijdservice.

Bron: Eetgemak/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid