Eetwinkel Selissen in Boxtel krijgt keurmerk Goed Gefrituurd


Onderneemster Jorien van der Pasch (34) van Eetwinkel Selissen met de oorkonde en het gevelschildje

Cafetaria - Het vak- en bakmanschap van Eetwinkel Selissen in Boxtel is bekroond met het keurmerk Goed Gefrituurd van brancheorganisatie ProFri, de vakvereniging voor professionele frituurders. Onderneemster Jorien van der Pasch (34) kreeg het bijbehorende gevelschildje voor uitblinkend vakmanschap overhandigd door ProFri-directeur Frans van Rooij.

Nadat ze eerder al ruim acht jaar werkte in de cafetaria, nam Jorien van der Pasch het bedrijf in Boxtel vorig jaar over. Van der Pasch deed bovendien ervaring op in de horeca van Den Bosch. “Een horecavrouw pur sang,” noteerden de keurmerkinspecteurs dan ook.  Het keurmerk voor frituurspeciaalzaken wordt behaald na een uitgebreid traject met onder meer het invullen van een zelfscan, audits en mystery guest bezoeken.

Voor de lunch hanteert  de frituurzaak van Van der Pasch een kaart met tosti’s, sandwiches en broodjes. Het bedrijf blinkt verder uit op het gebied van Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Deze drie V’s vormen de pijlers van het keurmerk van vakvereniging ProFri. “Met het keurmerk Goed Gefrituurd is een plekje in de Nationale Smulgids voor Eetwinkel Selissen bovendien gegarandeerd,” aldus het Nederlands Frituurcentrum, dat het keurmerk uitgeeft in opdracht van vakvereniging ProFri.

Bron: ProFri/FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCIRFOOD behaalt Trede 3 op ‘PSO-ladder’

Certificering - CIRFOOD heeft Trede 3 behaald op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Uit de toetsing door een certificerende instelling blijkt dat CIRFOOD op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit nastreven.

Lees bericht

Frans van Rooij vertrekt als directeur ProFri

Persoonlijk – Frans van Rooij, directeur van branchevereniging ProFri, heeft tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging voor professionele frituurders, bekendgemaakt dat hij al zijn functies neerlegt. Een opvolger is nog niet gevonden.

Lees bericht

Oosterhoutse Frietkoning opent Eetwinkel Lossez

Formulenieuws – Horeca-ondernemer Peter Lossez van de Frietkoning in Oosterhout start een nieuwe locatie in Oosterhout met de cafetariaformule Eetwinkel van Chefs Culinar. Lossez verwacht samen met Eetwinkel op die locatie goed te kunnen groeien.

Lees bericht


Cafetariaomzet 8,4% hoger in 2023 vooral door online

Analyse - De omzetontwikkeling van de cafetaria’s is tot en met september van dit jaar met 8,4% gestegen ten opzichte van vorig jaar. De groei werd vooral gerealiseerd door online dat met 10,5% toenam, veel sneller dan de7,7% groei via de kassa van het cafetariabedrijf werd gehaald. Het aandeel online kwam hierdoor uit op 25%, dat wil zeggen dat nog een derde...

Lees bericht

ProFri haalt met Rational 50-ste partner binnen

Cafetaria – Vakvereniging ProFri haalde onlangs met Rational de vijftigste partner binnen. ProFri-directeur Frans van Rooij ziet de mijlpaal als signaal dat er steeds meer herkenning en erkenning komt voor de inzet die de vereniging levert voor de frituurbranche.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid