Efteling komende weken gesloten door coronadreiging


Leisure – Aanvankelijk was de inschatting dat De Efteling open kon blijven, maar nu is in overleg met de Brabantse veiligheidsregio’s toch besloten het park en de hotels en resort te sluiten. Ook andere parken nemen maatregelen.

Het attractiepark zelf sluit vanaf zaterdag 14 maart, de hotels en resorts per 17 maart. De maatregelen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 31 maart. Besloten tot de rigoureuze maatregel is genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Eerder werd getwijfeld of sluiting van het park wel noodzakelijk was. Reden waarom het park vandaag open is. Er waren al eerder maatregelen genomen om het bezoek van het park wat meer te spreiden en er voor te zorgen dat mensen niet boven op elkaar in de wachtrij stonden.

Toverland

Ook attractiepark Toverland sluit de deuren van zaterdag 14 tot en met vrijdag 27 maart als gevolg van de coronadreiging. Het pretpark maakte dat eveneens vandaag bekend. Andere vakantieparken nemen hun maatregelen. Zo reguleert Landal GreenParks op een aantal parken de bezettingsgraad van de horecagelegenheden door tijdslots in te stellen en te voorkomen dat er meer dan 80 gasten tegelijkertijd gebruik maken van de locaties.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFoodboxen en versbereide maaltijden bij Landal GreenParks

Leisure - Landal GreenParks heeft een assortiment foodboxen en versbereide maaltijden ontwikkeld, die gasten kunnen bestellen voor in de bungalow. Met dit nieuwe initiatief kunnen gasten genieten van verschillende eet- en drinkmomenten in en om de bungalow. Ook zijn er boxen om zelf producten te maken in de bungalow.

Lees bericht

Attractiepark Toverland wil 19 mei heropenen

Leisure – Attractiepark streeft ernaar om op 19 mei weer open te gaan. Die datum is in overleg met gemeente Horst aan de Maas vastgesteld. De opening betekent wel dat er van tevoren gereserveerd moet worden voor een bezoek. De datum is tevens de verjaardag van het attractiepark.

Lees bericht

Hof van Saksen heropend nieuw restaurant Gusto

Leisurepark - Hof van Saksen, onderdeel van Landal GreenParks, heeft haar Italiaanse restaurant Gusto heropend. Het restaurant is ondergebracht op een nieuwe locatie in het centrumgebouw de Havezate. Gasten kunnen in de nieuwe ambiance dineren en genieten van het culinaire spektakel van de chef in de open keuken. Naast meer zitruimte en daglicht is het nieuwe Gusto nog beter ingericht...

Lees bericht


Dirk Anbeek nieuwe directeur Landal

Benoeming - Dirk Anbeek volgt Thomas Heerkens op als algemeen directeur en directievoorzitter van Landal GreenParks. Heerkens had zijn vertrek al aangekondigd november vorig jaar. Anbeek is momenteel nog in functie als bestuursvoorzitter van vastgoedonderneming Wereldhave en begint op 1 maart in zijn nieuwe functie. Thomas Heerkens draagt gedurende de maand maart zijn werkzaamheden over aan Dirk Anbeek en neemt per 1...

Lees bericht

Samenwerking Kipster en Albron, De Efteling, FFC en HMSHost

Samenwerking – Albron, De Efteling en HMSHost gaan binnen inkooporganisatie Victoria Trading samenwerken met de boerderij van Kipster. De samenwerking wordt aangegaan voor vijf jaar. De eieren en het vlees van de Kipster boerderij, komen vanaf een nog nieuw te bouwen locatie in Beuningen. Het plan is om in maart 2019 te starten met de bouw. Eind 2019 zijn de eerste eieren en...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid