Efteling krijgt tijdelijke supermarkt in Carrousel Theater


Carroucel Theater / Foto bij: De Efteling

Leisure – Attractiepark De Efteling krijgt een tijdelijke supermarkt op het park. Nu het afhalen weer mogelijk is en de sluiting van de afgelopen twee weken voorbij is, wil De Efteling de gasten meer op het gebied van eten en drinken bieden.

De tijdelijke supermarkt gaat vrijdag 20 november open in het Carrousel Theater. Het assortiment bestaat uit volledig voorverpakte producten, zoals die ook beschikbaar zijn in tankstations en stationswinkels. De supermarkt blijft in ieder geval geopend tot en met de kerstvakantie. Ook in deze supermarkt worden de gebruikelijke coronamaatregelen gehanteerd, net zoals die ook gelden in de Efteling-souvenirwinkels, zo laat het park weten.

Afhaalhoreca

In het park is vanaf donderdag weer gebruik te maken van afhaalhoreca. Zo kunnen de gasten bijvoorbeeld op diverse locaties kiezen voor een broodje Unox, broodje gezond, knapperige Eigenheymer of vers fruit.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
‘Terrassen langer open en doorstroomlocaties open’

Coronamaatregelen – Als de daling verder doorzet in de ziekenhuisopnames dan kunnen er per 19 mei een aantal versoepelingen worden doorgevoerd. Terrassen zouden dan weer langer open kunnen, de doorstroomlocaties mogen hun buitenactiviteiten weer opstarten en sporten voor grotere groepen is dan weer mogelijk.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid