Efteling opent met Bäckerei Krümel nieuwe horecalocatie


Leisure – Attractiepark De Efteling opent van de winter een nieuwe horecalocatie: Bäckerei Krümel. De ‘ambachtelijke bakkerij’ komt tegenover de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz te zitten, die in juni opende, en rondt het plein verder af.

Het assortiment in de bakkerij bestaat uit vers afgebakken producten uit de oven, zoals plaatgebak, vloerbrood en broodpizza’s in combinatie met diverse koffies en sappen. De locatie biedt – als de horecalocaties op het park weer open mogen - plaats aan 125 personen binnen en 50 buiten op het plein. Net als het naastgelegen Frau Boltes Küche wordt het gebouw vormgegeven in het thema van de familieachtbaan. Met de komst van de bakkerij is het Max & Moritz Plein helemaal compleet.

Ambachtelijk

De wens om het horeca aanbod uit te breiden en meer keus te bieden komt uit een meerjarig investeringsplan. “Met de horecalocatie zorgen we voor een betere spreiding van bezoekers over het park, genereren we extra inkomsten en we laten het beter aansluiten op de wensen van de gast. Bezoekers zien straks de hele dag bakkers aan het werk met het bereiden van producten voor ontbijt, lunch of diner. De bakkerij maakt de beleving op het plein mooi rond. Wie goed oplet ziet sporen van de streken van de kwajongens Max en Moritz. Zo nemen we onze bezoekers straks nog meer mee in het verhaal,” aldus Koen Sanders, directeur Commercie, Creatie & Ontwikkeling Efteling.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws‘Terrassen langer open en doorstroomlocaties open’

Coronamaatregelen – Als de daling verder doorzet in de ziekenhuisopnames dan kunnen er per 19 mei een aantal versoepelingen worden doorgevoerd. Terrassen zouden dan weer langer open kunnen, de doorstroomlocaties mogen hun buitenactiviteiten weer opstarten en sporten voor grotere groepen is dan weer mogelijk.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid