EG Group opent Burger King en eerste Starbucks met drive-thru


Eerder opende EG Group ook een Burger King-locaties in Beesd

Formulenieuws – Het Europese tankstation- en foodservicebedrijf EG Group heeft op bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk een nieuwe Burger King en Starbucks geopend. Beide restaurants zijn te vinden op een foodcourt aan de N209.

De locatie van de Starbucks is uniek in Nederland, omdat het de eerste vestiging is met een drive-thru. Liefhebbers van de Starbucks-koffie en aanverwante producten kunnen die vanuit hun auto bestellen. Voor EG Group is het de achtste locatie van het koffiemerk.

BK Crown Café

De nieuwe Burger King die op het foodcourt in Bleiswijk wordt geopend, is de elfde fastfoodlocatie voor de EG Group. Naast een drive-thru biedt deze Burger King ook het koffieconcept BK Crown Café, waar verschillende soorten koffie worden geserveerd. Nederland telt nog maar acht van deze koffieconcepten.

EG Group is franchisenemer van de merken en locaties. Veel van die vestigingen zijn gekoppeld aan de ESSO- of Texaco-tankstations die EG Group exploiteert, maar er zijn ook zogenaamde standalone-locaties. EG Group werkt internationaal met een groot aantal merken samen. Veel van die merken zijn ook internationaal actief, maar worden regelmatig ook landelijk ingezet. In Nederland werkt EG Group ook samen met de merken KFC en Subway.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees bericht


BP Westervoort opent kwaliteitsshop ’t Ambacht Café

Petrol – Sfeervol en gezelligheid dat moest de tankstationlocatie van onderneemster Danièle Ebben-Tiedink uitstralen. Voor BP-tankstation ‘Het Ambacht’ in Westervoort koos zij voor een geheel eigen shopconcept ’t Ambacht Café met veel lokale leveranciers in een ambiance waar mensen worden verrast en graag verblijven.

Lees bericht


Starbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees berichtUitrol locaties AH to go en bp eindelijk van start

Petrol – De samenwerking was al aangekondigd en de uitbreidingsplannen ook, maar met de opening van een AH to go in bp Vliete aan de A58 bij Krabbendijke (Zeeland) gaat de samenwerking tussen beide partijen nu eindelijk van start. Het plan is om dit jaar nog eens 14 bp tankstations om te bouwen, gevolgd door ruim 80 bp tankstations in 2022. Hiermee breiden Albert...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid