EG Group opent Burger King en eerste Starbucks met drive-thru


Eerder opende EG Group ook een Burger King-locaties in Beesd

Formulenieuws – Het Europese tankstation- en foodservicebedrijf EG Group heeft op bedrijventerrein Prisma in Bleiswijk een nieuwe Burger King en Starbucks geopend. Beide restaurants zijn te vinden op een foodcourt aan de N209.

De locatie van de Starbucks is uniek in Nederland, omdat het de eerste vestiging is met een drive-thru. Liefhebbers van de Starbucks-koffie en aanverwante producten kunnen die vanuit hun auto bestellen. Voor EG Group is het de achtste locatie van het koffiemerk.

BK Crown Café

De nieuwe Burger King die op het foodcourt in Bleiswijk wordt geopend, is de elfde fastfoodlocatie voor de EG Group. Naast een drive-thru biedt deze Burger King ook het koffieconcept BK Crown Café, waar verschillende soorten koffie worden geserveerd. Nederland telt nog maar acht van deze koffieconcepten.

EG Group is franchisenemer van de merken en locaties. Veel van die vestigingen zijn gekoppeld aan de ESSO- of Texaco-tankstations die EG Group exploiteert, maar er zijn ook zogenaamde standalone-locaties. EG Group werkt internationaal met een groot aantal merken samen. Veel van die merken zijn ook internationaal actief, maar worden regelmatig ook landelijk ingezet. In Nederland werkt EG Group ook samen met de merken KFC en Subway.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Eerste PostNl Businesspoint bij Shell Serva Amersfoort

Petrol – De ruimte was er en de motivatie om iets meer met postbussen te doen was er. Na het faillissement van kantoorboekhandelsketen Office Center kwam er in de keistad ruimte voor een nieuw PostNL Businesspoint. Shell Serva in Amersfoort zag er brood in, maar wilde van de ruimte wel iets meer maken dan een ‘truttig puntje van PostNL’.

Lees berichtCRS-Vending Towers gewrapt als Rockstar Tower

Activatie – Rockstar Energy Drink is geïntroduceerd en dat moet het land weten ook. In samenwerking met Convenience Retail Solutions (CRS), een onderdeel van Lekkerland, is samen met frisdrankproducent Vrumona een Rockstar Energy Drink Vending Tower neergezet bij een locatie van De Haan Minerale Oliën.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid