EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk


De Texaco-locatie met inpandig een Spar Express, een Go Fresh 2.0 en een Lavazza koffiecounter / Foto bij: EG Group

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

De Texaco aan de N213 tussen Honselersdijk en Poeldijk (ZH) heeft naast de fomules op het bedrijventerrein ook een breed assortiment aan foodformules onder eigen dak. Net als bij de locatie aan de A1 bij Muiden, die eind januari vrijwel volledig wordt opgeleverd, heeft ook deze vestiging een Go Fresh 2.0 bakery en een Spar Express-shop. Daarnaast is er in het tankstation een Lavazza-counter te vinden met koffie van baristakwaliteit. Ook zit er in de bakerycounter, net als in Muiden, een aparte verkoopvitrine voor het Dunkin’Donuts-concept.

Burger King en Starbucks

Is er bij het tankstation Honswijck aan de A1 door de EG Group gekozen voor een inpandig format van de Britse good fastfoodformule LEON, de eerste in een tankstation, bij Texaco ‘Honselersdijk’ zitten de formules op het bedrijventerrein. EG Group gaat daar zelf een Burger King en een Starbucks met drive thru exploiteren. Voor Starbucks is dat de tweede vestiging met een drive thru in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht

Eerste LEON langs de snelweg opent bij TEXACO Honswijck

Petrol – TEXACO Honswijck langs de A1 bij Muiden krijgt de eerste LEON-winkel van Nederland langs de snelweg. De stationslocatie is recent bij de veiling in handen gekomen van EG Retail (Netherlands) BV, onderdeel van EG Group, die sinds dit jaar eigenaar is van de Engelse gezonde fastfoodformule.

Lees berichtStarbucks lanceert nieuw koffie-concept met warme en koude dranken

Introductie – Starbucks komt met een nieuw ‘Self-Serve’- koffieconcept. Deze zelfbedieningsautomaat is de eerste van Starbucks die zowel warme als ijskoude dranken serveert, samen met zuivelvrije melkalternatieven. De nieuwe automaat, maakt onderdeel uit van het We Proudly Serve Starbucks Coffee Program, dat samen met Nestlé Professional is opgezet. Eerste kennismaking in Nederland voor consumenten zal zijn bij enkele Shell-tankstations.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid