EG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk


De Texaco-locatie met inpandig een Spar Express, een Go Fresh 2.0 en een Lavazza koffiecounter / Foto bij: EG Group

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

De Texaco aan de N213 tussen Honselersdijk en Poeldijk (ZH) heeft naast de fomules op het bedrijventerrein ook een breed assortiment aan foodformules onder eigen dak. Net als bij de locatie aan de A1 bij Muiden, die eind januari vrijwel volledig wordt opgeleverd, heeft ook deze vestiging een Go Fresh 2.0 bakery en een Spar Express-shop. Daarnaast is er in het tankstation een Lavazza-counter te vinden met koffie van baristakwaliteit. Ook zit er in de bakerycounter, net als in Muiden, een aparte verkoopvitrine voor het Dunkin’Donuts-concept.

Burger King en Starbucks

Is er bij het tankstation Honswijck aan de A1 door de EG Group gekozen voor een inpandig format van de Britse good fastfoodformule LEON, de eerste in een tankstation, bij Texaco ‘Honselersdijk’ zitten de formules op het bedrijventerrein. EG Group gaat daar zelf een Burger King en een Starbucks met drive thru exploiteren. Voor Starbucks is dat de tweede vestiging met een drive thru in Nederland.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

EG Group opent supermarkt in Blackburn

Buitenland – De EG Group, in Nederland bekend van Texaco, ESSO en Spar Express, heeft in de Blackburn, de plaats waar het hoofdkantoor zit, een supermarkt geopend met zo’n 15.000 artikelen. De supermarkt, Euro Grocers, is 1 april opengegaan en moet een breed en divers publiek aanspreken. Producten uit verschillende werelddelen zijn er terug te vinden.

Lees bericht


Burger King opent vegan-locatie op Leicester Square

Buitenland – Burger King heeft in de flagship store op Leicester Square in Londen een volledig vegan restaurant geopend. Voor een pilot-periode van een maand spelen op deze locatie producten zoals de Plant-based Whopper en Vegan Royale de hoofdrol. Daarnaast zijn er 15 nieuwe vegan items aan het menu toegevoegd.

Lees bericht

Richard Krajicek eerste klant bij LEON bij Texaco Honswijck

Petrol – De allereerste LEON-locatie langs de snelweg is donderdagochtend geopend langs de A1 bij Muiden. In het Texaco-tankstation Honswijck van de EG Group zit naast het natuurlijke Britse fastfoodconcept LEON dat werd geopend, ook een Go Fresh Bakery en Spar Express. De eerste klant van LEON was – toevallig – voormalig toptennisser en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid