Eigen keurmerk hoog op agenda bij ProFri


Fastservice - Na twee regionale ledenbijeenkomsten blijkt het hebben van een eigen keurmerk een belangrijk issue bij de ondernemers aangesloten bij de vereniging voor professionele frituurders, ProFri. Een meerderheid zet het item hoog op de agenda. ProFri organiseert in september voor de tweede maal haar regionale ledenbijeenkomsten. De eerste twee vonden inmiddels plaats. In het noorden bij Cafetaria de Canterlanden en in het zuiden bij ProFri’s partner Izico in Bocholt (B). Bij de eerste twee bijeenkomsten waren ongeveer 30 frituurprofessionals aanwezig. Aanmelden voor de komende drie bijeenkomsten is nog steeds mogelijk. Deze zijn bij Foodmaster in combinatie met de opendag bij partner QBTEC in Woerden, De Horeca Inspiratie Beurs in Hardenberg en als afsluiting bij opleidingspartner SVO in Houten. Alle aanwezigen konden hun mening geven door steekwoorden op een “geeltje” te schrijven en deze bij een van de twintig stellingen hangen. Zo werd o.a. de stelling voorgelegd “Een eigen keurmerk voor professionele frituurders draagt bij aan een positieve beeldvorming bij de consument”, die unaniem werd ondersteund. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid