Ekoplaza bundelt krachten vier Nederlandse food en health experts


Duurzaamheid - Ekoplaza gaat Nederlanders faciliteren in een gezondere duurzame leefstijl die bij hen past. De biologische supermarkt wil bewijzen dat dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten kan. Hiervoor organiseert Ekoplaza in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken. Op de Ekoplaza Gezonde Leefstijlweken staan vier thema's centraal: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten. Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer zijn de ambassadeurs die de hoofdrol spelen in de Gezonde Leefstijlweken van Ekoplaza. Met informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties bundelt Ekoplaza op een positieve manier wat de voordelen zijn van een gezondere leefstijl voor mens en natuur. Bereikbaar Hoewel gezond leven een trend is, blijkt uit recente cijfers van het CBS dat ruim 40% van de Nederlanders last heeft van overgewicht. Erik Does, directeur van Ekoplaza, licht toe dat de biologische supermarkt het als haar taak ziet om mensen te faciliteren in een gezonder leven. “Het is onze missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Mensen voelen zich beter en krijgen er meer energie door. Met dit initiatief verlagen we de drempel naar een gezonder en duurzamer leven.” Bron: @FoodClicks Duurzaamheid - Ekoplaza gaat Nederlanders faciliteren in een gezondere duurzame leefstijl die bij hen past. De biologische supermarkt wil bewijzen dat dit zonder ingewikkelde diëten en dure producten kan. Hiervoor organiseert Ekoplaza in samenwerking met vier bekende ambassadeurs de Gezonde Leefstijlweken. Op de Ekoplaza Gezonde Leefstijlweken staan vier thema's centraal: suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding en plantaardig eten. Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer zijn de ambassadeurs die de hoofdrol spelen in de Gezonde Leefstijlweken van Ekoplaza. Met informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties bundelt Ekoplaza op een positieve manier wat de voordelen zijn van een gezondere leefstijl voor mens en natuur. Bereikbaar Hoewel gezond leven een trend is, blijkt uit recente cijfers van het CBS dat ruim 40% van de Nederlanders last heeft van overgewicht. Erik Does, directeur van Ekoplaza, licht toe dat de biologische supermarkt het als haar taak ziet om mensen te faciliteren in een gezonder leven. “Het is onze missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Mensen voelen zich beter en krijgen er meer energie door. Met dit initiatief verlagen we de drempel naar een gezonder en duurzamer leven.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsTweede Bufkes-vestiging open bij Plus-supermarkt

Formulenieuws - Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft op 6 september de deuren geopend van de supermarkt Bufkes. Het is de tweede Plus-supermarktlocatie met het Bourgondische lunchconcept. In beide supermarkten heeft Bufkes zich gevestigd als shop-in-shop locatie.

Lees bericht

Dirk van den Broek opent Dirk Pitstop voor Formule 1 fans

Formulenieuws – Supermarktketen Dirk van den Broek opent, tijdens het aankomende raceweekend in Zandvoort, een speciale gemakswinkel met de naam Dirk Pitstop. De tijdelijke winkel is geopend van donderdag 2 september tot en met zondagavond 5 september, en zit recht tegenover het station in Zandvoort.

Lees bericht
Supermarkten halen hoogste weekomzet ooit

Supermarkten – Dat de supermarkten hoge omzetten realiseren door de sluiting van de horeca is bekend. De coronamaatregelen zorgden de afgelopen maanden er voor dat de supermarktomzet al met circa 6.2% extra toenamen. Nu sinds 15 december ook non-essentiële winkels gesloten zijn, is de omzet van supermarkten nog meer gestegen, zo laat onderzoeksbureau Nielsen weten.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid