ENVIEM Retail en Box Beheer breiden samenwerking uit


Samenwerking - ENVIEM Retail Nederland en Box Beheer gaan hun samenwerking uitbreiden. Onderdeel van de samenwerking is de bakeryformule ‘De Broodjesbox’. Deze shopformule zal de komende tijd landelijk worden uitgerold binnen het netwerk van ENVIEM.

’De Broodjesbox’ won onlangs de Horecaprijs voor het beste tankstation met shop in de provincie Overijssel en werd daarnaast landelijk 2e met de Shell locatie aan de Weezebeeksingel te Almelo. Multi brand retailer ENVIEM wil de foodservice-activiteiten verder uitbreiden in haar tankshops. Beide partijen kijken uit naar de verdere samenwerking in de toekomst, zo laten zij weten in een gezamenlijke verklaring.

De consument heeft in De Broodjesbox in Almelo een keuze uit tientallen belegde en warme broodjes die ter plekke vers worden gemaakt. Op de menukaart staan onder meer een broodje beenham, broodje warm vlees en broodje ossenworst. Daarnaast zijn er lahmacun (pikante pizza, red.), braadworst, baguettes, salades en verse sappen verkrijgbaar.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Verkoop levensmiddelen bij pompshops nu parallel met avondklok’

Petrol – Met de verlenging van de avondklok tot 2 maart 2021 is het nu voor tankstations ook toegestaan levensmiddelen te verkopen voor 06.00 uur. De periode dat er levensmiddelen verkocht mogen worden op een tankstation lopen nu parallel aan de avondkloktijden. Eerder mochten tankstations geen levensmiddelen verkopen voor ’s morgens 06.00 uur, terwijl de avondklok om 04.30 uur eindigde.

Lees bericht


Tankstations willen shops ook ’s avonds openhouden

Brandbrief – De brancheorganisaties BOVAG, TLN, evofenedex, VERN, NOVE en VNPI willen dat de shops bij de tankstations openblijven tijdens de avondklok. De verenigingen pleiten er bij het kabinet voor dat voorzieningen als eten, drinken, douchen, of naar het toilet gaan onmisbaar zijn voor vrachtwagenchauffeurs en andere cruciale beroepen.

Lees bericht

Veel overtredingen bij verkoop tabak aan jongeren

Tabaksverkoop - Er worden nog te vaak tabaksproducten, dampwaren (e-sigaretten en e-liquids) en kruidenrookproducten verkocht aan jongeren onder de 18 jaar. Dat blijkt uit de controleresultaten die de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) in 2020 heeft uitgevoerd.

Lees bericht

Per 1 januari 2021 displayban tabak en accijnsverhoging

Tabak – Tabak en andere rookwaren mogen vanaf 1 januari 2021 niet meer zichtbaar worden  getoond bij tankstations en andere gemakslocaties. Vanaf die datum gaat ook de accijns op tabak omhoog. Sigaretten stijgen 12 cent in prijs en shag gaat 30 cent meer kosten. De maatregelen maken onderdeel uit van het kabinet om roken verder te ontmoedigen.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid