Ernest van de Voort Managing Director ai bij La Place


Ernest van de Voort nieuwe Managing Director bij La Place restaurants

Benoeming – Ernest van de Voort is benoemd als Managing Director ad interim bij La Place restaurants. Hij volgt daarmee de vertrekkende algemeen directeur Alice Theunissen voorlopig op. Dit is woensdag bekend gemaakt.

Van de Voort heeft een lange staat van dienst in de foodervicemarkt. Zo werkte hij in verschillende functies voor onder andere Kwalitaria van ffc, was hij senior Manager Food EMEA bij Starbucks en was hij directeur Marketing & Concepts bij Albron, waar hij onder meer The Green House opzette. Recent vervulde hij de functie van Algemeen Directeur bij Fresh Salmon Farming Europe. Deze functie vervulde hij ook ad interim.

Joint venture

Jumbo heeft recent het voornemen uitgesproken om La Place te verzelfstandigen in een joint venture met Vermaat. Als gevolg van dit besluit vinden er binnen La Place diverse wijzigingen plaats. Zo wordt de pilot tussen La Place en HEMA begin augustus beëindigd en is ook algemeen directeur Alice Theunissen bij de restaurantketen vertrokken. Zij gaat de functie van algemeen directeur SSP Nederland vervullen. De plek van Theunissen wordt nu ad interim ingevuld door Van de Voort.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Ton van Veen (Jumbo): ‘Meer klanten voorbode van hernieuwde groei’

Formulenieuws - Jumbo maakte vanochtend cijfers bekend over het eerste halfjaar, waarbij topman Ton van Veen tevens terugblikte op de eerste zes maanden van dit jaar, maar ook een perspectief schetst voor de nabije toekomst. De omzet steeg in het eerste halfjaar met een procentje, terwijl het marktaandeel vrijwel onveranderd uitkwam op 21%.

Lees bericht


Samenwerking HEMA en La Place eindigt in augustus

Formulenieuws – De La Place restaurants in de HEMA locaties in Hilversum en Alkmaar zullen per week 33 en 34 hun deuren sluiten. De sluiting in de eerste helft van augustus is het gevolg van de voorgenomen verzelfstandiging van La Place. De La Place-producten blijven wel beschikbaar voor de klanten van Jumbo. Ook de verskeukens bij de Jumbo supermarkten blijven in hun huidige...

Lees bericht

La Place lanceert campagne met tv-kok Nick Toet

Formulenieuws - In samenwerking met Nick Toet, bekend als kok en tv-presentator, gaat foodserviceformule La Place op pad om Nederland te inspireren om te kiezen voor gezond en beter eten. Daarvoor wordt een Good Truck ingezet, die voor zien is van verse kruiden en groenten.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid