ESSO Ruyven opent met Go Fresh, Spar en KFC met drive thru


De Go Fresh-balie in de nieuwe ESSO-locatie van de EG Group, tankstation Ruyven aan de A13 / Foto bij: De Digitale

Petrol – Tankstation ESSO Ruyven aan de A13 is vandaag opengegaan met een Spar Express en het eigen Go Fresh Bakery-concept van de EG Group. Volgende week wordt aan de locatie ook de eerste inpandige KFC geopend, voorzien van drive thru.

De drukbezochte locatie is voor een tankstation groot in oppervlakte en kent dan ook een ruime balie waar tal van producten worden aangeboden volgens het bekende Go Fresh-concept; vers belegde broodjes, smoothies, gekoelde drinks, aangevuld met de donutssen van Dunkin. De brede balie, met twee afrekenpunten, kent een tweetal snackvitrines en presenteert diverse grab & go-producten. De koffie is van Lavazza.

QICHI

Met de heropening van dit tankstation tussen Rotterdam en Den Haag is er een definitief einde gekomen aan het vooruitstrevende QICHI-concept dat de vorige eigenaar van het tankstation, NRGValue in de zomer 2017 introduceerde. In deze shop werden verse sushi’s gemaakt en stond er bij opening een green egg. Alle broodjes werden op wens van de klant gemaakt en was barista-koffie. Het concept moest de pitstop worden voor de automobilist. NRGValue wilde met QICHI tevens een stip aan de horizon zetten, wat betreft het station van de toekomst.

Go Fresh

Nadat NRG Value door de EG Group was overgenomen kwam de locatie in handen van het bedrijf in Breda dat de tankstations exploiteert onder de merknaam ESSO en in Nederland met een aantal merken als Spar, Subway en KFC samenwerkt. De EG Group heeft ook een eigen bakeryconcept onder de naam Go Fresh, dat op verschillende locaties wordt ingezet. Bij Ruyven is gekozen voor Go Fresh omdat het op de locatie net wat meer mogelijkheden geeft om het aanbod ter plekke op wens in te richten. Welk bakeryconcept wordt ingezet op een locatie, wordt steeds per vestiging door de EG Group bekeken.

De ESSO-locatie langs de A13 krijgt ook de eerste inpandige KFC. De vestiging is ook voorzien van een drive thru. De KFC-locatie is nu nog gesloten, maar gaat volgende week open.

(In de aankomende uitgave van @FoodClicks meer over dit unieke ESSO-station aan de A13. Nog geen abonnee? Meld je hier aan voor een gratis digitaal abonnement)

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsPartnership KFC, Booster en ZetaDisplay moet leiden tot versnelde groei

Formulenieuws - De samenwerking tussen KFC Nederland & België, BOOSTR Agency en ZetaDisplay bestond al sinds 2015, maar is nu officieel van start gegaan. Het succes van de afgelopen jaren staat verder samenwerking niet meer in de weg om de Digital Signage oplossing van ZetaDisplay te implementeren. Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 100 KFC restaurants in beheer.

Lees bericht

De EG Group opent tweede REWE Express in München

Buitenland – De EG Group, eigenaar van verschillende internationale convenienceketens, heeft de tweede van in totaal vier pilot REWE Express-winkels in Duitsland geopend. De conveniencestore is net als de eerste locatie gevestigd in München, alleen deze keer niet in combinatie met een tankstation.

Lees bericht

‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant

Actie – De introductie van Lay’s Iconic Restaurant Flavours krijgt een follow-up met de opening van ‘s Werelds eerste Lay’s online pop-up restaurant. Twee dagen lang kunnen geïnteresseerden de smaken thuis laten bezorgen Uber Eats. De actie start vandaag en loopt tot morgen en is alleen in Amsterdam.

Lees berichtEG Group neemt Britse fastfoodketen Leon over

Overname – De EG Group, exploitant van tankstations en enkele andere foodformules, heeft recent de Britse fastfoodketen Leon Restaurants overgenomen. De winkelketen, die zich onderscheidt als de gezonde fastfoodketen is door de Britse broers Mohsin en Zuber Issa overgenomen voor £100 miljoen (116 miljoen euro).

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid