Eurest brengt hamburger van 2-sterrenchef voor 2,75


Catering - Cateraar Eurest introduceert in zijn restaurants een bonenburger die is ontwikkeld door Moshik Roth, 2-sterren chef bij restaurant &samhoud places. De cateraar zet vanaf nu elk seizoen een andere verantwoorde groenteburger op het menu, bedacht en ontwikkeld door &samhoud food van Roth. (door Hans Reichart) Sterrenchef Roth maakt meer producten voor het grote publiek. Eerder verkocht Eurest al de vegetarische Tomeato burger van Roth op de campuslocaties. De vegetarische burger is inmiddels ook bij Albert Heijn verkrijgbaar. Roth heeft zich gespecialiseerd in het creëren van vernieuwende gerechten van groente. Hij vermijdt "onnatuurlijke toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen" en geeft "ruimte aan de kwaliteit van de groente." Eurest versterkt de ontwikkeling van gezonde concepten en zijn kwaliteitsimago door de samenwerking met &samhoud food. Voor een burger van bonen is, aldus Hans Gijsen productmanager van Eurest, gekozen omdat 2016 uitgeroepen is tot Het jaar van de Boon. Bonen zijn duurzaam, bevatten veel vezels, vitamines en eiwitten. De bonenburger wordt geserveerd op een maïsbol met guacamole, tomatensalsa, rode ui en ijsbergsla. De bonenburger is voor € 2,75 verkrijgbaar op alle locaties van Eurest. Cateraar Eurest is onderdeel van Compass Group PLC. &samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelinsterren restaurant &samhoud places en haalt zijn ideeën voor innovaties uit de keuken van het restaurant. Het restaurant is opgericht door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. &samhoud bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media en &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen, Zurich en Kuala Lumpur. Bron: @FoodClicks Catering - Cateraar Eurest introduceert in zijn restaurants een bonenburger die is ontwikkeld door Moshik Roth, 2-sterren chef bij restaurant &samhoud places. De cateraar zet vanaf nu elk seizoen een andere verantwoorde groenteburger op het menu, bedacht en ontwikkeld door &samhoud food van Roth. (door Hans Reichart) Sterrenchef Roth maakt meer producten voor het grote publiek. Eerder verkocht Eurest al de vegetarische Tomeato burger van Roth op de campuslocaties. De vegetarische burger is inmiddels ook bij Albert Heijn verkrijgbaar. Roth heeft zich gespecialiseerd in het creëren van vernieuwende gerechten van groente. Hij vermijdt "onnatuurlijke toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen" en geeft "ruimte aan de kwaliteit van de groente." Eurest versterkt de ontwikkeling van gezonde concepten en zijn kwaliteitsimago door de samenwerking met &samhoud food. Voor een burger van bonen is, aldus Hans Gijsen productmanager van Eurest, gekozen omdat 2016 uitgeroepen is tot Het jaar van de Boon. Bonen zijn duurzaam, bevatten veel vezels, vitamines en eiwitten. De bonenburger wordt geserveerd op een maïsbol met guacamole, tomatensalsa, rode ui en ijsbergsla. De bonenburger is voor € 2,75 verkrijgbaar op alle locaties van Eurest. Cateraar Eurest is onderdeel van Compass Group PLC. &samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelinsterren restaurant &samhoud places en haalt zijn ideeën voor innovaties uit de keuken van het restaurant. Het restaurant is opgericht door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. &samhoud bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media en &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen, Zurich en Kuala Lumpur. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Sodexo en WNF zetten ‘aardig eten’ op de kaart

Catering - Vanaf  maandag, 15 april, gaan food & facilitair dienstverlener Sodexo en WWF-NL een samenwerking aan om Nederlandse werknemers duurzamer en gezonder te laten eten. Met deze samenwerking worden in ruim 100 bedrijfsrestaurants gerechten die minder impact hebben op natuurverlies en klimaatverandering onder de aandacht gebracht.

Lees bericht


CIRFOOD nieuwe cateraar Evides Waterbedrijf

Catering - Evides is na Vitens het tweede waterbedrijf in het portfolio van CIRFOOD. De cateraar uit Hoofddorp breidt hiermee het portfolio in het B&I segment wederom verder uit.  Evides heeft CIRFOOD als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor zowel de restaurant als de banqueting voor de locaties Kralingen en Spijkenisse.

Lees bericht

Foodsector bewust van invloed Gen-Z maar actie blijft uit

Onderzoek – In de foodsector is meer dan de helft (63%) zich ervan bewust dat Gen-Z andere behoeftes en wensen heeft op het gebied van buitenshuis eten. Toch past niet iedereen zich direct aan op de opkomst van met name Gen-Z. Dit blijkt uit onderzoek van de GROUP7 Professional Community onder respondenten uit Nederland (443), uit de segmenten Horeca, Fastservice en Catering, dat...

Lees bericht

Leo catering lanceert lifestyle visie met Mind&Health

Catering - Leo catering start met lifestyle visie, waarbij het streven naar een integraal gezonde levensstijl centraal staat. Leo catering is van mening dat het als cateraar meer kan bijdragen aan vitaliteit dan alleen met voeding en heeft daarvoor een partnership gesloten met Mind&Health.  

Lees bericht


FHC Formulebeheer viert landelijke meewerkdag

Formulenieuws - FHC Formulebeheer, de franchisegever van de cafetariaformules Family, Foodmaster en het scholencateringconcept VITAL, heeft haar landelijke meewerkdag gehouden. Vanuit het hoofdkantoor, van inkoop tot marketing, hebben alle medewerkers van FHC Formulebeheer zich een dag lang ingezet bij diverse vestigingen door heel het land.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid