Eurest brengt hamburger van 2-sterrenchef voor 2,75


Catering - Cateraar Eurest introduceert in zijn restaurants een bonenburger die is ontwikkeld door Moshik Roth, 2-sterren chef bij restaurant &samhoud places. De cateraar zet vanaf nu elk seizoen een andere verantwoorde groenteburger op het menu, bedacht en ontwikkeld door &samhoud food van Roth. (door Hans Reichart) Sterrenchef Roth maakt meer producten voor het grote publiek. Eerder verkocht Eurest al de vegetarische Tomeato burger van Roth op de campuslocaties. De vegetarische burger is inmiddels ook bij Albert Heijn verkrijgbaar. Roth heeft zich gespecialiseerd in het creëren van vernieuwende gerechten van groente. Hij vermijdt "onnatuurlijke toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen" en geeft "ruimte aan de kwaliteit van de groente." Eurest versterkt de ontwikkeling van gezonde concepten en zijn kwaliteitsimago door de samenwerking met &samhoud food. Voor een burger van bonen is, aldus Hans Gijsen productmanager van Eurest, gekozen omdat 2016 uitgeroepen is tot Het jaar van de Boon. Bonen zijn duurzaam, bevatten veel vezels, vitamines en eiwitten. De bonenburger wordt geserveerd op een maïsbol met guacamole, tomatensalsa, rode ui en ijsbergsla. De bonenburger is voor € 2,75 verkrijgbaar op alle locaties van Eurest. Cateraar Eurest is onderdeel van Compass Group PLC. &samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelinsterren restaurant &samhoud places en haalt zijn ideeën voor innovaties uit de keuken van het restaurant. Het restaurant is opgericht door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. &samhoud bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media en &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen, Zurich en Kuala Lumpur. Bron: @FoodClicks Catering - Cateraar Eurest introduceert in zijn restaurants een bonenburger die is ontwikkeld door Moshik Roth, 2-sterren chef bij restaurant &samhoud places. De cateraar zet vanaf nu elk seizoen een andere verantwoorde groenteburger op het menu, bedacht en ontwikkeld door &samhoud food van Roth. (door Hans Reichart) Sterrenchef Roth maakt meer producten voor het grote publiek. Eerder verkocht Eurest al de vegetarische Tomeato burger van Roth op de campuslocaties. De vegetarische burger is inmiddels ook bij Albert Heijn verkrijgbaar. Roth heeft zich gespecialiseerd in het creëren van vernieuwende gerechten van groente. Hij vermijdt "onnatuurlijke toevoegingen zoals kleur- en smaakstoffen" en geeft "ruimte aan de kwaliteit van de groente." Eurest versterkt de ontwikkeling van gezonde concepten en zijn kwaliteitsimago door de samenwerking met &samhoud food. Voor een burger van bonen is, aldus Hans Gijsen productmanager van Eurest, gekozen omdat 2016 uitgeroepen is tot Het jaar van de Boon. Bonen zijn duurzaam, bevatten veel vezels, vitamines en eiwitten. De bonenburger wordt geserveerd op een maïsbol met guacamole, tomatensalsa, rode ui en ijsbergsla. De bonenburger is voor € 2,75 verkrijgbaar op alle locaties van Eurest. Cateraar Eurest is onderdeel van Compass Group PLC. &samhoud food is ontstaan vanuit 2-Michelinsterren restaurant &samhoud places en haalt zijn ideeën voor innovaties uit de keuken van het restaurant. Het restaurant is opgericht door 2-Michelinsterren chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud. &samhoud bestaat verder uit &samhoud consultancy, &samhoud media en &ranj met vestigingen in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Keulen, Zurich en Kuala Lumpur. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Markies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines

Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.

Lees bericht


Vitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam

Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...

Lees bericht


Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht

Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid