EuroParcs neemt campings in Zuid-Holland en Drenthe over


EuroParcs breidt aanbod uit met twee campings / Foto bij: EuroParcs

Leisure – EuroParcs is 2022 gestart met verdere uitbreiding. In de eerste twee weken van januari zijn camping en jachthaven Spijkerboor in Warmond (Zuid-Holland) overgenomen en camping De Wiltzangh in Ruinen (Drenthe).

De overnames betekenen een verdere versterking van het aanbod van EuroParcs, zo laat de aanbieder van vakantieparken weten.

De Jachthaven/camping Spijkerboor ligt in het Groene Hart bij Warmond direct aan de Kaag en heeft kent een open verbinding met de Kager Plassen. Camping de Wiltzangh is gelegen aan de rand van het Nationale Park Dwingelderveld in Drenthe.

De Wiltzangh, waarvan de huidige werknemers in dienst komen van Europarcs Group, is de tweede overname van EuroParcs Group in het dorp Ruinen.

Bron: EuroParcs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSamenwerking Jacobs Douwe Egberts en TopParken

Samenwerking - Jacobs Douwe Egberts Professional en de vakantieparken van TopParken zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat uit de levering van Pickwick thee, Douwe Egberts koffie, koffiemachines en diverse joint promotions.

Lees bericht

Hutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Event - Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Lees berichtLockdown kost horeca 200 miljoen omzet per week

Analyse – Elke week in harde lockdown kost de horeca circa 200 miljoen euro omzet, zo blijkt uit berekeningen van ABN AMRO. De horeca kampt bovendien met enorme personeelstekorten, waarbij de uitstroom van gekwalificeerd horecapersoneel – als gevolg van de nieuwe gedwongen sluiting – alleen maar groter wordt.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid