EuroParcs neemt campings in Zuid-Holland en Drenthe over


EuroParcs breidt aanbod uit met twee campings / Foto bij: EuroParcs

Leisure – EuroParcs is 2022 gestart met verdere uitbreiding. In de eerste twee weken van januari zijn camping en jachthaven Spijkerboor in Warmond (Zuid-Holland) overgenomen en camping De Wiltzangh in Ruinen (Drenthe).

De overnames betekenen een verdere versterking van het aanbod van EuroParcs, zo laat de aanbieder van vakantieparken weten.

De Jachthaven/camping Spijkerboor ligt in het Groene Hart bij Warmond direct aan de Kaag en heeft kent een open verbinding met de Kager Plassen. Camping de Wiltzangh is gelegen aan de rand van het Nationale Park Dwingelderveld in Drenthe.

De Wiltzangh, waarvan de huidige werknemers in dienst komen van Europarcs Group, is de tweede overname van EuroParcs Group in het dorp Ruinen.

Bron: EuroParcs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDormio en Roompot bereiken akkoord over 30 vakantieparken

Overname - Dormio Group en Roompot hebben voorwaardelijke overeenstemming bereikt over de verkoop van een dertigtal Nederlandse parken. Met de voorgenomen verkoop beoogt Roompot goedkeuring te ontvangen van de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) voor de overname van Landal GreenParks.

Lees bericht

‘Ondanks herstel wacht horeca onzekere winter’

Analyse - Het herstel van de leisure- en horecamarkt sinds corona is groot. Vergeleken met dezelfde periode in 2019 wordt zelfs beter gepresteerd, volgens een analyse van de Rabobank. Maar ondanks dit goede herstel moet de sector zich klaar maken voor een onzekere winter. Veel ondernemers zullen te maken krijgen met koopkrachtproblemen bij de consument, stijgende inkoopprijzen en hogere kosten.

Lees bericht

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht


Koekjes van De Koekfabriek voor gasten Landal GreenParks

Leisureparken - Landal GreenParks gaat op 15 vakantieparken de koekjes van De Koekfabriek serveren. In totaal gaat het om ruim 1 miljoen handgemaakte koekjes, die gasten krijgen bij hun warme dranken. De samenwerking is bijzonder: bij De Koekfabriek werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Dankzij de samenwerking met Landal GreenParks kunnen circa tien structurele werkplekken worden opgevuld.

Lees bericht

ABN AMRO: ‘Druk op leisure en food gaat toenemen’

Analyse - Hoewel de economie er nog relatief goed voor staat, verwacht ABN AMRO in een analyse dat de druk op de industrie, leisure, retail, food en bouw in de tweede helft van 2022 gaat toenemen. Rentestijgingen en oplopende prijzen voor grondstoffen liggen aan die druk ten grondslag, net als de dure energieprijs.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid