‘Eventbranche kan zich weer verzekeren tegen pandemie’


Evenementen kunnen zich bij Klap No Risk weer verzekeren voor een pandemie

Evenementen - Verzekeringsmakelaar Klap No Risk laat weten weer annuleringsverzekeringen voor een pandemie en epidemie aan te bieden aan bedrijven in de evenementenbranche.

Kort na het uitbreken van de coronacrisis schrapten verzekeraars wereldwijd de pandemiedekking uit hun annuleringsverzekeringen voor evenementen en entertainmentlocaties. Daardoor konden exploitanten van onder meer stadions, attractieparken en bioscopen zich de afgelopen jaren niet langer verzekeren tegen de economische gevolgen van een eventuele nieuwe pandemie of epidemie, zo laat de verzekeringsmakelaar weten. Klap No Risk biedt de pandemiedekking sinds kort weer opnieuw aan.

Klap No Risk is een verzekeringsmakelaar die zich richt op de film-, muziek- en evenementenbranche.

Bron: Klap No Risk/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eventsector biedt zich aan als organisator ‘Nationale Vaccinatie Week’

Actie - Het leest als grap, maar is uiterst serieus: de evenementenbranche meldt zich vrijwillig en ongevraagd aan als organisator voor het grootste vaccinatie-event in Nederland. In diverse verklaringen roepen de deelnemende eventbureau ’s minister Hugo de Jonge van VWS op het organisatietalent van de sector  in te zetten voor de Nationale Vaccinatie Week.

Lees bericht


Evenementenbranche overal in actie met ‘code rood’

Corona-actie – Verschillende belangenorganisaties in de evenementenbranche roepen vandaag op tot verdere financiële steun voor de sector en verruiming van de protocollen. De evenementensector vreest dat als er de komende 100 dagen niets verandert, er veel bedrijven zullen omvallen. De code rood waarmee aandacht wordt gevraagd maakt duidelijk dat de meeste bedrijven het water tot aan de lippen staat.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid