Everts benoemd tot Business Unit Director De Monchy Food Group


Hein Everts per 1 junari 2022 Business Unit Director bij De Monchy Food Group

Benoeming  – Hein Everts is benoemd als nieuwe Business Unit Director bij De Monchy Food Group. Everts gaat de functie vervullen vanaf 1 januari 2022. Hij volgt hiermee Reinier van den Berg op die bij De Monchy Food Group betrokken zal blijven.

Hein Everts wordt als Business Unit Director eindverantwoordelijk voor de werkmaatschappijen Food Trend BV, De Notenbeurs BV en Rhumveld Baltic OÜ. Met de invulling van de functie kan er beter en slagvaardiger invulling gegeven worden aan de (internationale) commerciële retail- en horecastrategie. De Monchy Food Group bestaat uit een groep bedrijven die noten, zuidvruchten, zaden, superfoods en aanverwante producten verwerkt, verhandelt en distribueert.

Everts heeft een lange en uitgebreide ervaring in de levensmiddelenindustrie, zowel in Nederland als daarbuiten. Bij SCA, Sara Lee en Mondelez heeft hij diverse functies vervuld op het gebied van marketing, verkoop en algemeen management. De laatste vier jaar was hij Country Director van Mondelez International in Nederland (wereldwijd marktleider op het gebied van chocolade en koekjes).

Bron: Monchy Food Group/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid