FairBeleg introduceert vegetarisch broodbeleg


Introductie – FairBeleg, het merk dat Offerman in 2018 lanceerde voor hartig broodbeleg, heeft vegetarische filet Americain geïntroduceerd. Bezoekers aan de beurs Zorgtotaal konden het product vandaag proeven. De vegetarische filet Americain is ontwikkeld op basis van zuivel. De spread is rijk aan ijzer, 100% vegetarisch en kan ook gegeten worden door mensen met een verminderde weerstand en zwangere vrouwen. De introductie van het vegetarisch broodbeleg valt samen met de tweede editie van de Nationale week zonder vlees. Portion Om voedselverspilling tegen te gaan, wordt de vegetarische Filet Americain aangeboden in een portieverpakking van 35 gram, voldoende voor het beleggen van 1 boterham. André Vleemingh, Commercieel Manager Foodservice: “Met de lancering van vegetarisch broodbeleg zetten we een belangrijke stap op onze weg naar een nog duurzamer aanbod hartig broodbeleg.” Dat is ook wat Offerman met FairBeleg voor ogen staat. Offerman is onderdeel van Ter Beke, een Belgische verse voedingsgroep, die vooral gespecialiseerd is in de productie en verkoop van fijne vleeswaren en vers bereide gerechten. In december 2017 nam Ter Beke de business unit Fresh over van Zwanenberg Food Group. Sindsdien gaat de business Unit binnen Ter Beke zelfstandig verder onder de naam Offerman. Het bedrijf is actief in de retail en in het out-of-homesegment o.a. met de merken FairBeleg en Kraak-Vers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Offerman lanceert een nieuw merk in hartig beleg

Introductie - De makers van Kips en Kraak-Vers komen deze zomer met een nieuw merk voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking: FairBeleg. De lancering van het nieuwe merk FairBeleg medio juli, is het resultaat van de herschikking van de merken die Offerman vorig jaar is gestart, toen nog onder de vlag van Zwanenberg Food Group. Sinds...

Lees bericht

Ronald Lotgerink wordt nieuwe CEO van Vion

Benoeming – Ronald Lotgerink (57) wordt de nieuwe CEO van Vion. De benoeming is per 1 september. Ronald Lotgerink is de huidige CEO van Zwanenberg Food Group, een toonaangevende Europese producent en exporteur van vleesproducten, vlees in blik, snacks, soepen en sauzen. Lotgerink begon zijn loopbaan bij KPMG. Hij trad in 1989 aan als CFO bij Zwanenberg Food Group en werd in 2007 benoemd tot...

Lees bericht

Ter Beke mag Cebeco Meat overnemen van ACM

Besluit - De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft geen bezwaar tegen de overname van vleeswarentak Cebeco Meat, onderdeel van de Zwanenberg Food Group, door het Belgische vleesconcern Ter Beke. Volgens ACM zijn er geen redenen om de voorgenomen overname tegen te houden. Redenen kunnen zijn een te grote mate van concentratie op de Nederlandse markt, die verstorend of belemmerd...

Lees bericht


Zwanenberg Food Group wil vleeswarentak verkopen aan Ter Beke

Overname - Voedingsmiddelenbedrijf Zwanenberg Food Group is voornemens haar Business Unit Fresh (gesneden vleeswaren, ambachtelijke vleeswaren) te verkopen aan Ter Beke, gevestigd in Waarschoot (België). Onder deze Business Unit Fresh vallen drie productielocaties. Zwanenberg zelf wil zich gaan richten op de verdere groei van haar overige activiteiten in Ambient Foods (conserven) en de producten onder de merken Kips en Huls....

Lees bericht

Omzet Ter Beke groeit in 2016 met 5,6%

Jaarcijfers – De Ter Beke groep heeft een forse groei gerealiseerd in 2016. De totale omzet van de groep nam vorig jaar met 22,2 miljoen euro van 396,3 miljoen euro tot 418,6 miljoen euro toe. Dat is een toename van 5,6 procent. De omzet van de divisie bereide gerechten is met 8,1 miljoen euro gestegen ten opzichte van 2015 (+7,1%), mede door de lancering van nieuwe producten en concepten....

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid