Famous Flavours gaat Willem van Oranje – de Musical culinaire verzorgen


V.l.n.r (boven): Dieuwke Moerman, Robert Guijt, Tobias Overgoor, Peer van Gurp. V.l.n.r (onder): Kef Helbergen, Rick Engelkes

Catering  - Famous Flavours, onderdeel van Compass Group, gaat het totale Food & Hospitality aanbod voor Willem van Oranje - de Musical verzorgen. Het betreft een nieuwe partnerschap tussen producent Waterfront Entertainment en Famous Flavours op het gebied van duurzame ambities en innovatief eten en drinken.

Famous Flavours gaat voor de musical een eigentijds restaurant verzorgen, met hier en daar een knipoog naar Willem van Oranje en de tijd waarin hij leefde. De menukaart van het restaurant is samengesteld door Andrès Delpeut en Famous Flavours. De horeca zal naast het restaurant ook bestaan uit diverse bars en mogelijkheden voor (VIP-)groepen.

Lokaal

Waar het kan wordt met ingredienten samengewerkt met lokale leveranciers. Er is een duidelijke voorkeur voor biologische, ambachtelijke producten en pure ingrediënten. In de keuken wordt een ‘no-waste-policy’ gehanteerd. De chefs bereiden uitsluitend verse gerechten, borden worden a la minute opgemaakt en eventuele ingrediënten die overblijven worden op een creatieve manier verwerkt in andere gerechten.

Najaar 2022

Tijdens Willem van Oranje – de Musical krijgen de bezoekers een beeld van een icoon uit de vaderlandse geschiedenis. Met actuele maatschappelijke thema’s als Verbondenheid, Tolerantie en Vrijheid. De eerste palen van het theater, dat exclusief gebouwd wordt voor de musical, staan in de grond. De première wordt verwacht in het najaar van 2022.

Compass Group

Famous Flavours combineert jarenlange ervaring, culinaire expertise en een hands-on mentaliteit bij het organiseren van evenementen en maakt onderdeel uit van de Compass Group, een groep die wereldwijd marktleider is in food en support services en actief in 45 landen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCompass Group nieuwe cateringpartner ProRail

Catering  – Compass Group en ProRail gaan samen aan de slag met duurzame bedrijfscatering volgens het concept Food Station. Dit concept is speciaal voor ProRail gecreëerd. Compass Group vervult voor ProRail de rol van foodregisseur met NULA, het eigen duurzaamheidsplatform van Compass Group.

Lees bericht


Compass Group gaat samenwerken met The Colour Kitchen

Catering  – Compass Group is een exclusieve samenwerking aan gegaan met The Colour Kitchen voor haar Catering- en Foodservice activiteiten. The Colour Kitchen biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om een opleiding te volgen en zich als mens en medewerker te ontwikkelen.   

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid