Farm Frites komt met nieuwe authentieke verse frites
Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe variant moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met de nieuwe variant frites richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. Test bij 35 chefs De resultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Speciale teelt De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. (Horecava, standnr. 08.312) Bron: @FoodClicks Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe variant moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met de nieuwe variant frites richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. Test bij 35 chefs De resultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Speciale teelt De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. (Horecava, standnr. 08.312) Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne
Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.
Lees berichtLuuk Scholte nieuwe algemeen directeur Greendish
Benoeming - Voormalig directeur Horecava Luuk Scholte is per februari 2024 gestart als algemeen directeur van Greendish. Hij volgt in deze functie Michael Salmagne op.
Lees berichtHorecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen
Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...
Lees berichtSjoerd Mampaeij wint het NK Lekkerste Broodje 2024
Wedstrijd - Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij wist de jury unaniem te overtuigen met zijn Broodje Beef Teriyaki.
Lees berichtTawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024
Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.
Lees berichtTer Marsch & Co pakt wéér goud tijdens NK Lekkerste Burger
Wedstrijd - Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast van de burgerboetiek nog voller dan hij al was.
Lees bericht