Farm Frites komt met nieuwe authentieke verse frites


Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe variant moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met de nieuwe variant frites richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. Test bij 35 chefs De resultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Speciale teelt De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. (Horecava, standnr. 08.312) Bron: @FoodClicks Introductie – Om te beantwoorden aan de toenemende vraag naar verse, smaakvolle en lokale producten, komt Farm Frites op de Horecava met een nieuwe introductie. De nieuwe variant moet een alternatief bieden voor de zelfgesneden frites. In Nederland zijn naast veel cafetaria-ondernemers, ook restaurantchefs die zelf de aardappelen verwerken en tot frites snijden. Met de nieuwe variant frites richt de aardappelverwerker zich vooral op die groepen. Farm Frites biedt hiermee de kans om een ultieme smaakbeleving te serveren. Test bij 35 chefs De resultaten met de nieuwe frites zijn overtuigend, zo laat het bedrijf uit Oudenhoorn weten. Een panel van 35 chefs binnen de segmenten casual dining en fast casual heeft het product blind getest. Chefs waarderen het aardappelproduct sterk op smaak, kleur, maar ook op het gemak in bereiding. De frites wordt alvorens af te bakken, voorgebakken in 100% zonnebloemolie. Speciale teelt De aardappelen worden op een speciale manier geteeld in de kleigronden van Zuidwest-Nederland. Vervolgens worden de aardappelproducten op authentieke wijze geproduceerd voor de herkenbare aardappelsmaak. (Horecava, standnr. 08.312) Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht



Horecava toont te weinig antwoorden op de horeca-uitdagingen

Vakbeurzen - Afgelopen week kon horeca minnend Nederland zich op de Horecava weer te goed doen aan allerlei hapjes en drankjes en andere inspiratie voor de foodservicesector. Volgens de organisatie bezochten ruim 64.000 bezoekers deze foodbeurs voor professionals. Veel nieuws kregen die niet te zien. Natuurlijk er waren aanbieders met nieuwe snacks, nieuwe verpakkingen, maar veel verder dan een ander kleurtje,...

Lees bericht



Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar winnaar NK Pizza bakken 2024

Wedstrijd - Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en kooktechnieken. De ondernemer toonde zich na afloop verbaasd, omdat hij erg heeft getwijfeld of hij wel mee moest doen met de wedstrijd, want eigenlijk had hij geen tijd.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid