Fastned komt binnen 5 jaar met eigen shops


Tankstations – Het gaat geen vijf jaar meer duren, voordat Fastned komt met eigen shoplocaties waar toiletten zijn en een goede kop koffie kan worden gedronken bij de snellaadstations langs de (snel)wegen. Dat zegt mede-oprichter Bart Lubbers van Fastned vandaag in een gesprek met de Volkskrant. Fastned heeft momenteel 87 snellaadstations door heel Nederland en voor een aantal daarvan ziet het bedrijf mogelijkheden de voorzieningen te verbeteren tijdens het wachten. Het bedrijf wil daarom eigen shoplocaties inrichten voor de gebruikers van de snellaadstations met toiletten en de mogelijkheid voor een koffie en een broodje. De rechter bepaalde in eerste instantie dat Fastned dat niet mocht doen, maar de Raad van State besliste recent anders. Geen plan In het artikel laat Lubbers weten dat het bedrijf nog geen plan heeft voor de uitrol van locaties bij de snellaadstations. Ook voor de locaties aan de A2 en A7 bij de  Velder en De Horn, waarvoor Fastned in eerste instantie een vergunning had aangevraagd, is nog niets concreets bepaald. Fastned weet ook nog niet of zij de exploitatie van de shoplocaties zelf gaan doen of de uitrol met een ander partij gaat oppakken. “We komen naar buiten zodra we een plan hebben, want we willen het degelijk doen,” zo laat Lubbers weten. Op de locaties komt in ieder geval een toiletvoorziening en kan er ‘fantastische koffie’ worden gedronken. Bron: @FoodClicks Tankstations – Het gaat geen vijf jaar meer duren, voordat Fastned komt met eigen shoplocaties waar toiletten zijn en een goede kop koffie kan worden gedronken bij de snellaadstations langs de (snel)wegen. Dat zegt mede-oprichter Bart Lubbers van Fastned vandaag in een gesprek met de Volkskrant. Fastned heeft momenteel 87 snellaadstations door heel Nederland en voor een aantal daarvan ziet het bedrijf mogelijkheden de voorzieningen te verbeteren tijdens het wachten. Het bedrijf wil daarom eigen shoplocaties inrichten voor de gebruikers van de snellaadstations met toiletten en de mogelijkheid voor een koffie en een broodje. De rechter bepaalde in eerste instantie dat Fastned dat niet mocht doen, maar de Raad van State besliste recent anders. Geen plan In het artikel laat Lubbers weten dat het bedrijf nog geen plan heeft voor de uitrol van locaties bij de snellaadstations. Ook voor de locaties aan de A2 en A7 bij de  Velder en De Horn, waarvoor Fastned in eerste instantie een vergunning had aangevraagd, is nog niets concreets bepaald. Fastned weet ook nog niet of zij de exploitatie van de shoplocaties zelf gaan doen of de uitrol met een ander partij gaat oppakken. “We komen naar buiten zodra we een plan hebben, want we willen het degelijk doen,” zo laat Lubbers weten. Op de locaties komt in ieder geval een toiletvoorziening en kan er ‘fantastische koffie’ worden gedronken. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht



TotalEnergies Bijleveld eerste Circle K store in Nederland

Tankstation – Het TotalEnergies station Bijleveld aan de A12 ter hoogte van Harmelen is voorzien van het Circle K store concept en is hiermee de eerste in Nederland. In slechts zeven dagen is de shop volledig omgebouwd en zijn de wereldwijd succesvolle Shop-, Food-, Drinks- & Coffee-concepten van het merk Circle K gelanceerd.

Lees bericht

Strandpaviljoenondernemers verwend met pizza bij opbouw

Strandpaviljoens - De strandpaviljoens zijn volop bezig met de start van het nieuwe seizoen. De tijdelijke locaties worden weer opgebouwd en de jaarrond paviljoens worden klaargemaakt voor het buitenseizoen. Dr. Oetker Professional speelde hierop in om een aantal van hen langs de Nederlandse kust te verrassen met warme pizza’s.

Lees bericht


Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid