Fastserviceformule Wok to go breidt uit in Nederland en buitenland


Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld. Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving”, aldus Markwat. Hiermee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. “We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen.” Markwat ging begin dit jaar een samenwerking aan met Hung Yip, oprichter van Wok to go. Eerste doel is om de organisatie van de formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen ervaren”, aldus Markwat. Locaties Voor de uitbreiding van de formule is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen volgens Yip de komende tijd nog meer landen volgen. Wok to go telt 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Big Bread Kitchen breidt uit met locatie in Hilvarenbeek

Formulenieuws - Big Bread Kitchen is een zogenaamd hybride winkelconcept, dat gestaag doorgroeit. Met de locatie in Hilvarenbeek zijn er inmiddels 21 vestigingen. Dit jaar worden er nog nieuwe zaken geopend in o.a. Son en Breugel en in Amersfoort. Big Bread Kitchen is een combinatie van cafetaria, lunchroom en restaurant. Gasten kunnen er terecht voor een kop koffie met gebak,...

Lees bericht

Yoghurt Barn wil verder groeien met franchisers

Formulenieuws – Yoghurt Barn is klaar voor de volgende stap. De afgelopen zes jaar zijn er 12 eigen locaties geopend, is er een Yoghurt Barn op wielen gezet met de Foodtruck, zijn er diverse prijzen gewonnen en is er veel ervaring opgedaan. Tijd om de rest van het land veroveren en daarvoor zijn we op zoek naar lokale helden, laat de zuivelketen...

Lees bericht

Pilot-store Kwalitaria omgebouwd met Délifrancecorner

Formulenieuws – Franchiseorganisatie Franchise Friendly Concepts (FFC), heeft de pilotlocatie van Kwalitaria in Vianen verbouwd en voorzien van een gloednieuwe Délifrance corner. Daarnaast is vestiging, die onder het hoofdkantoor is gevestigd, overgegaan in de handen van de franchisenemers Jan en Patricia. Sinds april beheert FFC naast Kwalitaria ook de Délifrance formule in de Benelux. Om bestaande en potentiele ondernemers...

Lees bericht


Horeca Crowdfunding Nederland financieert 100e horecazaak

Crowdfunding - Horeca Crowdfunding Nederland heeft in de afgelopen 4 jaar maar liefst 16 miljoen euro gefinancierd voor in totaal ruim 100 horecazaken. Steeds vaker zoeken horecabedrijven ook naar deze vorm van financiering. Onder de partijen die hun financiering danken aan het platform bekende horecazaken zoals onder andere La Cubanita, Proeflokaal Bregje, Dudok, WokToGo en een tweede vestiging van Tribeca. Het succes van...

Lees bericht

Samenwerking Wim Markwat en Wok to Go stopt

Formulenieuws - De samenwerking tussen horeca ondernemer Wim Markwat en Wok to go-eigenaar Hung Yip is beëindigd. Begin dit jaar maakten beide ondernemers met veel enthousiasme bekend Wok to go klaar te willen stomen voor kwalitatieve groei in de toekomst. Door een verschil aan inzichten over de aanpak en invulling, is inmiddels besloten niet samen verder te gaan. Het...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid