Fastserviceformule Wok to go breidt uit in Nederland en buitenland
Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld.
Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving”, aldus Markwat. Hiermee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. “We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen.” Markwat ging begin dit jaar een samenwerking aan met Hung Yip, oprichter van Wok to go. Eerste doel is om de organisatie van de formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen ervaren”, aldus Markwat.
Locaties
Voor de uitbreiding van de formule is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen volgens Yip de komende tijd nog meer landen volgen. Wok to go telt 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf.
Bron: @FoodClicks
Convenience - Aziatische fastserviceformule Wok to go heeft ambitieuze uitbreidingsplannen in Nederland en het buitenland. Volgens formulebeheerders Wim Markwat en Hung Yip hebben zich voor Wok to go meer dan tien nieuwe aspirant franchisenemers gemeld.
Markwat en Yip zeggen Wok to go te willen uitbouwen tot ‘een toekomstbestendige franchiseformule 3.0’. “Momenteel zijn we samen met Ludwig & Van Dam Franchiseadvocaten bezig om onze franchiseformule zo in te richten dat deze straks als eerste zal voldoen aan de eisen van de allernieuwste Europese franchisewetgeving”, aldus Markwat. Hiermee wil Wok to go een goede franchisestructuur neerzetten. “We laten zo zien dat we de nieuwe wetgeving ondersteunen.” Markwat ging begin dit jaar een samenwerking aan met Hung Yip, oprichter van Wok to go. Eerste doel is om de organisatie van de formule te professionaliseren. “Fastservice is prima te combineren met Aziatisch eten en gezond leven. Dit is de toekomst. We maken van Wok to go Nederland een merk dat de werknemers èn gasten als lifestyle zullen ervaren”, aldus Markwat.
Locaties
Voor de uitbreiding van de formule is Wok to go op zoek naar geschikte locaties in Nederland. Yip gaat zich bezig houden met de groei in andere landen. Egypte en Nigeria hebben al vestigingen. Gezien de grote vraag, zullen volgens Yip de komende tijd nog meer landen volgen. Wok to go telt 17 vestigingen, waarvan vijf company stores. Daarnaast is er een eigen productiebedrijf.
Bron: @FoodClicks
Formulenieuws - Gadal Gumaa was eerste bezorger voor Spare Ribs Express maar is nu franchisenemer geworden van de formule in Nieuwegein. Hij is daarvoor de afgelopen periode wel getraind.
Overname - Franchiseketen Bagels & Beans is overgenomen door Vital Food Group B.V., de moederorganisatie van Bakker Bart en Bakerstreet. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt.
Formulenieuws – Antonio Stroes, oprichter en aandeelhouder van cafetariaformule Kwalitaria, heeft een deel van zijn aandelen verkocht aan investeringsmaatschappij Antea. Hiermee gaat het cafetariabedrijf een volgende fase in, die zich richt op overnames en ook gericht is op de zakelijke markt.
Management - Per 1 juli 2021 treden Annet Nijbroek en Maaike Waarts toe tot het managementteam van Zuster Evie als management trainees. Zuster Evie is een franchiseformule voor lokaal gemaakte lekkernijen, opgericht door Eline Tromp-Vrielink in 2014.
Formulenieuws - Al maanden keken de broers uit naar de opening van hun tweede Spare Rib Express. Na Drachtsteden wilden zij een tweede locatie in Sliedrecht om hun gasten van een snelle bezorgmaaltijd te voorzien. Onlangs werd het bezorgrestaurant officieel geopend.
Foodformule - Justin Goes en Joost Labadie, twee voormalige topmannen van sandwichformule Subway zijn het bedrijf The Foodservice Expert Group (TFEG) gestart en komen met het foodconcept Nathan’s Famous naar Europa.