Fat Phill’s opent tweede locatie in Almere


Fastfood - Fat Phill’s had al een locatie in Amsterdam, maar opent nu aan de Grote Markt ook een locatie in Almere Centrum. Het restaurant met een ‘vette knipoog’ naar de Amerikaanse dinercultuur staat bekend om de grote hamburgers.

Op het menu van Fat Phill’s staan verschillende burgerlicious en extra dikke burgers, broodjes met riante porties beleg die net als in de VS subs worden genoemd. Verder verschillende soorten fries, starters en bijgerechten, zoals mozzarella sticks en chicken wings. Ook de diner side dish coleslaw is te vinden op het menu. Alle gerechten zijn te voorzien van sauzen en toppings. Voor alle gerechten geldt dat zij ter plekke worden bereid van verse ingrediënten en ter plekke kunnen worden genuttigd of afgehaald.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Volledige geautomatiseerde burgershop opent in California

Buitenland – In Zuid-California is de eerste volledig geautomatiseerde en AI-aangedreven burgerrestaurant geopend. Bij de ‘CaliExpress by Flippy’ is het nu mogelijk om premium Wagyu Blend Burgers aan te bieden tegen traditionele burgerprijzen, zo laten de initiatiefnemers weten.

Lees bericht

Rotterdam krijgt met SMASH een nieuwe hamburgerervaring

Horecaconcept – Rotterdam moet binnenkort een nieuw horecaconcept krijgen waar alles draait om de hamburger. Initiatiefnemer Diego Buik belooft een bescheiden menukaart maar ‘met de vertrouwde kwaliteit van Chef Diego en Diego’s Burgers, vertaald naar een 'diner-concept' met burgers, friet en dranken’.

Lees bericht

Groei cafetariasector in eerste half jaar stabiel op ruim 11%

Analyse – De groei van de Nederlandse cafetaria blijft tot en met juni dit jaar op 11 procent. Dit blijkt uit verzamelde gegevens via de kassadata van NTF, op basis van 360 cafetaria’s met een gezamenlijk aandeel van 20% in de Nederlandse cafetariamarkt, van zowel de verkopen offline als online.

Lees bericht


Gemiddelde horecaprijs vegaburger lager dan vleesburger

Onderzoek – Voor een gemiddelde kwaliteitshamburger betaal je in Nederlandse horeca €16,34. Maar voor een vegaburger is dat €16,15. De gemiddelde prijs voor een vegaburger ligt dus lager dan voor een vleesburger. Dat heeft de Hamburger Bijbel uitgezocht op basis van 500 menukaarten in de Nederlandse horeca.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid