Febo Arnhem failliet door gebrek aan nachtleven


Formulenieuws – De Arnhemse Febo-vestiging aan de Pauwstraat is donderdag failliet verklaard. De locatie trok te weinig klanten meer doordat het nachtleven in de binnenstad vrijwel volledig stilligt als gevolg van de coronamaatregelen.

De locatie wordt vooral bezocht door studenten en het publiek dat afkomt op het nachtleven van Arnhem. Nu de studenten veelal weer thuiszitten en het nachtleven grotendeels stilligt, liepen de inkomsten van de snackbar hard achteruit. In een artikel in De Gelderlander laat Kai Meeuwsse van Febo weten dat er in goed overleg met de huidige franchiseondernemers is besloten het filiaal tijdelijk over te nemen. Tot er een nieuwe ondernemer is gevonden, blijft de locatie wel gesloten, aldus Febo.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

FEBO maakt werk van Landelijke Opschoondag

Actie – Snackbarformule FEBO maakt werk van de Landelijke Opschoondag op 19 maart. Onder het motto ‘Door samen te werken bereik je meer’ roepen ze klanten en andere geïnteresseerden op een stukje van de straat of wijk op te ruimen.

Lees berichtSupermarkten zien omzet ook in 2021 toenemen

Supermarkt – In 2021 hebben de Nederlandse supermarkten €44.6 miljard omzet gedraaid. Dit is weliswaar een lichte daling van -0.2%, echter door de extra 53e week in 2020, had 2021 één week minder. Gecorrigeerd voor deze extra week zou de groei +1.7% zijn geweest.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid