FEBO en De Ruijter lanceren IJs-co met pure chocoladehagel


Formulenieuws – Cafetariaketen FEBO en broodversierder De Ruijter hebben de handen ineen geslagen en komen met een gezamenlijk product: IJs-co met pure chocoladehagel. Het gaat om echt roomijs gecombineerd met de pure hagel van Koninklijke De Ruijter.

Wie beter dan Nederlands’ bekendste ruiter Anky van Grunsven kan de ijs-combinatie met Royale Chocolade Hagel Extra Puur onder de aandacht brengen. En wie dat net als Anky te paard door de FEBO Drive gaat, krijgt de IJs-co ook nog eens helemaal gratis.

De twee merken vinden elkaar in het ambacht. Beide bedrijven zijn namelijk ontstaan vanuit de ambachtelijke banketbakkerijen. Willemijn van Sasse, Brandmanager bij De Ruijter over de samenwerking met FEBO: “Dit is voor ons het ultieme bewijs dat hagelslag écht op veel meer lekker is dan alleen brood. De samenwerking tussen De Ruijter en FEBO gaat om passie voor tradities en liefde voor het vak. Het merk draait om tradities. Deze match met roomijs zou wel eens een nieuwe nazomerse traditie kunnen worden.” Dennis de Borst, directeur FEBO: “Als familiebedrijf houden we van traditie. Ons verse roomijs wordt nog altijd gemaakt volgens het recept van mijn opa, oprichter Johan de Borst. In combinatie met dé hagelslag van Nederland smaakt dit niet alleen nóg lekkerder, het smaakt ook naar meer.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFEBO opent vijfde locatie met drive-through

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid