FEBO krijgt eerste NS-stationslocatie


Formulenieuws – Station Hollands Spoor in Den Haag krijgt de eerste FEBO-locatie op een stationsgebied. De vestiging gaat augustus dit jaar open.

Station Hollands Spoor krijgt aan de kant van Laakhaven een volwaardige stationsentree. Met de verbouwing daarvan is al in april 2017 ibegonnen. Volgens FEBO-woordvoerder Van Haarlem wordt het een reguliere locatie met automatiek en een beperkt aantal zitplaatsen. Snelheid in afhandelen is op de locatie belangrijk voor de treinreizigers. De locatie op Hollands Spoor wordt in eigen beheer geëxploiteerd.

Drive-thru

Vandaag opent ook de locatie in Zwaag (Noord-Holland) op het Multi Traffic Point van Avia-tankstation Marees. Deze locatie komt op een groot foodcourt-terrein met verschillende fastfoodformules. De vestiging heeft een drive-thru, de zesde in Nederland.

De cafetariaketen FEBO telt inmiddels 76 locaties en opent binnenkort nog locaties in Dronten en Gorinchem.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees berichtFEBO opent vijfde locatie met drive-through

Formulenieuws – Vandaag opende snackbar-formule FEBO een nieuwe locatie in Nijmegen. De vestiging in de regio Nijmegen-Oosterhout kent ook een drive-through. De locatie in Nijmegen is de vijfde FEBO drive en de 75ste FEBO-vestiging in Nederland.

Lees berichtBerkman opent ijs drive-thru met de IJswinckel

Petrol - De IJswinckel en Berkman Energie Service hebben de handen in een geslagen en zijn een ijs drive-thru  gestart op het terrein aan de Tuindersweg 36 in Barendrecht. Sinds afgelopen vrijdag is de ijsafhaalservice geopend. Tijdens de paasdagen liep de wachttijd af en toe op tot 20 minuten.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid