Feestelijke opening uitgebreide bedrijfspand Chefs Culinar


Langs de route door het gebouw stonden op diverse plaatsen stands van leveranciers opgesteld

Groothandel – Twee dagen lang was het feest bij Chefs Culinar in Nijmegen ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijfspand. Het gebouw op industrieterrein Bijsterhuizen is al een tijdje voltooid, maar was nog niet eerder officieel geopend.

Zondag opende het gebouw voor medewerkers en familieleden, maandag voor zakelijke relaties en afnemers. Voor alle belangstellenden werden er een rondleidingen door het hele gebouw gehouden, terwijl er langs de route fabrikanten hun producten lieten proeven en uitdeelden. Een culinaire tocht langs de stellingen met voorraden, de versafdelingen en de diverse inspiratieruimten.

Het pand is in ruimte bijna verdubbeld en heeft een eigen vis- en slagerijafdeling gekregen, waar op maat voor de klant gesneden en verwerkt wordt. Het oude gebouw en het nieuwe gebouw zijn onder meer verbonden door een brug, waar vandaan het gehele gebouw kan worden overzien. Het gebouw kent daarnaast allerlei moderne, duurzame voorzieningen op het gebied van warmte terugwinning en koeling.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Mijlpaal van 2,5 miljard euro omzet bijna in zicht bij Sligro

Groothandel - De omzet van Sligro Food Group over 2022 bedroeg €2.483 miljoen, een toename van 30,8% ten opzichte van de omzet in 2021 van €1.898 miljoen. Daarmee komt de mijlpaal van 2,5 miljard euro in zicht. Ook in het laatste kwartaal deed de groothandel uit Veghel het goed. Het wist de omzet met 26,8% ten opzichte van vorig jaar te verbeteren.

Lees bericht

Chefs Culinar viert uitbreiding pand met Chefs Foodfestival

Groothandels – 16 januari 2023 vindt de officiële opening plaats van de nieuwbouw van Chefs Culinar in Nijmegen. Het gebouw is enorm uitgebreid in oppervlakte en heeft naast twee versafdelingen ook een inspiratiecentrum gekregen. Chefs Inspiration (het inspiratiecentrum) is dé culinaire belevingswereld voor de foodprofessional. Bedenker is algemeen directeur Eric Boeijen, die samen met zijn dochter Silke van de marketingafdeling alles heeft...

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid