Feestelijke opening uitgebreide bedrijfspand Chefs Culinar
_1024_768_90.jpg)
Groothandel – Twee dagen lang was het feest bij Chefs Culinar in Nijmegen ter gelegenheid van de opening van het nieuwe bedrijfspand. Het gebouw op industrieterrein Bijsterhuizen is al een tijdje voltooid, maar was nog niet eerder officieel geopend.
Zondag opende het gebouw voor medewerkers en familieleden, maandag voor zakelijke relaties en afnemers. Voor alle belangstellenden werden er een rondleidingen door het hele gebouw gehouden, terwijl er langs de route fabrikanten hun producten lieten proeven en uitdeelden. Een culinaire tocht langs de stellingen met voorraden, de versafdelingen en de diverse inspiratieruimten.
Het pand is in ruimte bijna verdubbeld en heeft een eigen vis- en slagerijafdeling gekregen, waar op maat voor de klant gesneden en verwerkt wordt. Het oude gebouw en het nieuwe gebouw zijn onder meer verbonden door een brug, waar vandaan het gehele gebouw kan worden overzien. Het gebouw kent daarnaast allerlei moderne, duurzame voorzieningen op het gebied van warmte terugwinning en koeling.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Twee nieuwe horecaoplossingen bij Sligro: QR-bestellen en Tafel reserveren
Groothandel – Met oplossingen als QR-bestellen en Tafel reserveren wil Sligro een bijdrage leveren aan de problemen in de horeca. Stijgende kosten en het gebrek aan personeel, in combinatie met marges die onder druk staan, zorgen er voor dat het runnen van een rendabele horecazaak niet eenvoudig is.
Lees berichtGrootste HANOS-vestiging opent op 21 maart in Maastricht
Groothandel – De nieuwe vestiging van HANOS in Maastricht gaat 21 maart open. Dat heeft directeur Kim Hollands van HANOS Maastricht laten weten. De locatie wordt met 40.000 vierkante meter de grootste vestiging van familiebedrijf HANOS.
Lees berichtMijlpaal van 2,5 miljard euro omzet bijna in zicht bij Sligro
Groothandel - De omzet van Sligro Food Group over 2022 bedroeg €2.483 miljoen, een toename van 30,8% ten opzichte van de omzet in 2021 van €1.898 miljoen. Daarmee komt de mijlpaal van 2,5 miljard euro in zicht. Ook in het laatste kwartaal deed de groothandel uit Veghel het goed. Het wist de omzet met 26,8% ten opzichte van vorig jaar te verbeteren.
Lees berichtChefs Culinar viert uitbreiding pand met Chefs Foodfestival
Groothandels – 16 januari 2023 vindt de officiële opening plaats van de nieuwbouw van Chefs Culinar in Nijmegen. Het gebouw is enorm uitgebreid in oppervlakte en heeft naast twee versafdelingen ook een inspiratiecentrum gekregen. Chefs Inspiration (het inspiratiecentrum) is dé culinaire belevingswereld voor de foodprofessional. Bedenker is algemeen directeur Eric Boeijen, die samen met zijn dochter Silke van de marketingafdeling alles heeft...
Lees berichtSligro groeit derde kwartaal autonoom met 17,1%
Groothandel - De omzet nam in het derde kwartaal van 2022 met 17,1% toe ten opzichte van vorig jaar. Deze toename was volledig autonoom. Cumulatief nam de omzet over de eerste drie kwartalen van 2022 toe met 32,5%.
Lees bericht’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel
Formulenieuws – Cafetaria ’n Tip in Daarle heeft zich aangesloten bij Eetwinkel, de cafetariaformule van Chefs Culinar. Na een grondige verbouwing opende het eetcafé recent de deuren als Eetwinkel ’n Tip.
Lees bericht