felyx stelt e-scooters voor bezorging beschikbaar


Bezorgen – felyx, aanbieder van elektrische scooters, stelt kleine ondernemers die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden zijn gekomen, scooters beschikbaar. Horecaondernemers, die normaal niet bezorgen, kunnen tegen een geringe vergoeding, op die manier starten met bezorgen.

felyx, en scale-upbedrijf dat in 2017 startte, wil op deze manier de restaurants ondersteunen in hun plannen te starten met bezorging, nu de locaties dicht zijn als gevolg van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Het uitlenen van deelscooters helpt zowel winkeliers, restaurants als thuisblijvers. Zo kunnen bedrijfseigenaren hun medewerkers op pad sturen om snel en milieuvriendelijk producten aan huis te bezorgen. Maar ook felyx kan op deze manier haar minder gebruikte e-scooters inzetten om een bijdrage te leveren aan getroffen bedrijven.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden bij felyx via felyx.com/delivery. Naar schatting zullen de kosten per bezorging rond de €2,50 liggen. Bijkomend voordeel is dat eigen personeel kan worden ingezet om te rijden en om orders aan te nemen, bijvoorbeeld via e-mail, WhatsApp of social media kanalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HorecaEvenTT gaat februari 2022 niet door

Vakbeurzen - De komende editie van HorecaEvenTT van 7 tot en met 9 februari 2022 in Assen gaat niet door. Het organiseren van een beurs waar persoonlijk contact belangrijk is, is onder de huidige coronasituatie niet haalbaar. Dat laat de organisatie weten aan de standhouders.

Lees bericht


Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend

Vakbeurzen – De Horecava als beurs mag dan op het geplande moment niet doorgaan, de Horecava Innovation Award wel. Een jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.

Lees bericht

Geniet & Geef-actie levert ruim halve ton op voor KiKa

Actie - De jaarlijkse actie Geniet & Geef, de beste brouwers voor het goede doel, heeft meer dan een halve ton opgeleverd. De gerealiseerde €50.171 komt volledig ten goede komt aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij) en is bestemd voor vernieuwend onderzoek en verschillende activiteiten op het gebied van kinderkanker.

Lees bericht‘Opnieuw dreun voor de horeca, ondernemers woedend’

Coronamaatregelen - De berichten die in de media verschijnen over de verplichte dagelijkse sluiting van de horeca om 19.00 uur leiden tot veel woede bij horecaondernemers. Dat laat althans de Horeca Alliantie weten. Ook Koninklijke Horeca Nederland KHN) riep vandaag in paginagrote krantenadvertenties het kabinet op de horeca niet het kind van de rekening te laten zijn bij het nemen van...

Lees bericht

Foodsector in 2021 terug op niveau, forse groei in 2022

Analyse – De omzet van de Nederlandse foodsector is dit jaar vrijwel geheel teruggeveerd tot het niveau van voor de coronapandemie. Dat concludeert het FoodService Instituut Nederland (FSIN), het kennisinstituut voor de foodservicesector. Het FSIN ziet het herstel véél sneller gaan dan eerder verwacht, maar ziet wel verschillen per segmenten. Dat blijkt uit cijfers van de bedrijfstak, die vandaag worden...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid