felyx stelt e-scooters voor bezorging beschikbaar


Bezorgen – felyx, aanbieder van elektrische scooters, stelt kleine ondernemers die door de coronacrisis in financiële moeilijkheden zijn gekomen, scooters beschikbaar. Horecaondernemers, die normaal niet bezorgen, kunnen tegen een geringe vergoeding, op die manier starten met bezorgen.

felyx, en scale-upbedrijf dat in 2017 startte, wil op deze manier de restaurants ondersteunen in hun plannen te starten met bezorging, nu de locaties dicht zijn als gevolg van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Het uitlenen van deelscooters helpt zowel winkeliers, restaurants als thuisblijvers. Zo kunnen bedrijfseigenaren hun medewerkers op pad sturen om snel en milieuvriendelijk producten aan huis te bezorgen. Maar ook felyx kan op deze manier haar minder gebruikte e-scooters inzetten om een bijdrage te leveren aan getroffen bedrijven.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich aanmelden bij felyx via felyx.com/delivery. Naar schatting zullen de kosten per bezorging rond de €2,50 liggen. Bijkomend voordeel is dat eigen personeel kan worden ingezet om te rijden en om orders aan te nemen, bijvoorbeeld via e-mail, WhatsApp of social media kanalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Noodloket voor coronagedupeerden is open

Coronaregeling - Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft vandaag de eerder aangekondigde regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) geopend. Deze kabinetsmaatregel, eerder bekend gemaakt als Noodloket, is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen het kabinet in de coronacrisis.

Lees bericht

AB InBev helpt horecarelaties met extra steunpakket

Bierbrouwer – AB InBev  stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit. Daarbovenop neemt de brouwer aangebroken fusten en tankbier retour, met kosteloze vervanging door volle fusten of teruggave van liters kelderbier bij heropening van de horeca. De bierbrouwer maakte het steunpakket vandaag bekend.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid