Flink en Uber Eats slaan de handen ineen


Recent maakte Flink ook bekend dat het ging samenwerken met Uber Eats

Bezorging – Flink en Uber Eats slaan de handen ineen. Boodschappen van boodschappenbezorger Flink kunnen in Alkmaar, Haarlem, Leiden en Rotterdam nu namelijk ook worden besteld via Uber Eats. Een test hiermee in Alkmaar is succesvol verlopen. Binnenkort wordt dit in meer steden mogelijk.

De optie om boodschappen van Flink te bestellen is toegevoegd aan de Uber Eats app. Flink is te vinden onder de ‘Boodschap’ knop. Net als bij bijvoorbeeld bij restaurants het geval is voor maaltijden, kun je de boodschappen toevoegen aan het mandje en op het gewenste adres laten bezorgen. Volgens Robin Kiesler, directeur Benelux van Flink, is de samenwerking een win-win situatie. “Klanten van Uber Eats kunnen nu via de Uber app ook het assortiment van meer dan 2.000 producten van Flink bestellen. Voor Flink betekent de samenwerking met Uber Eats een verdere uitbreiding van het al groeiende klantenbestand. Dat draagt bij aan het versterken van onze positie als marktleider in Nederland voor snelle boodschappenbezorging.”

Flinke verrijking

Aukeline Tolman, directeur bij Uber Eats, noemt de nieuwe samenwerking een ‘flinke verrijking voor gebruikers van Uber Eats’. “Naast het bestaande aanbod van gezonde maaltijden en gerechten, zijn dankzij de samenwerking met Flink ook dagelijkse boodschappen net zo snel en eenvoudig te bestellen via Uber Eats.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: M.Louws

Tags:

Gerelateerd nieuws© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid