Flink introduceert ‘Flink Lage Prijs’ voor 140 artikelen


Ook het favoriete boodschappenlijstje van Chantal Janzen kan worden besteld bij Flink

Bezorging - Snelle boodschappenbezorger Flink introduceert ‘Flink Lage Prijs’. Die aanduiding is voor 140 alledaagse producten uit de verschillende categorieën. Deze producten zijn voortaan te koop voor huismerkprijzen. Het gaat om producten variërend van groente, fruit en zuivel tot huishoudelijke producten.

De producten zijn te herkennen aan het ‘Flink Lage Prijs’ logo. Katharina van den Bosch, Head of Commercial van Flink Nederland: “Met de Flink Lage Prijs-producten komen we tegemoet aan de zorgen bij veel Nederlanders over de stijgende kosten en prijzen. We bieden hen nu in ons assortiment van ruim 2.300 producten ook goedkopere alternatieven. Daarmee bespaart de klant door de snelle bezorging niet alleen veel tijd, maar ook kosten.”

Naast het aanbieden van meer producten tegen huismerkprijzen heeft Flink ook als enige boodschappenbezorger wekelijks aanbiedingen van de grootste A-merken, zoals ook traditionele supermarkten dit hebben.

Flink bestaat sinds het voorjaar van 2021 en is sindsdien ook in Nederland actief. Flink heeft in Nederland locaties in 40 steden. Ruim tweederde van de consumenten die boodschappen kopen via een snelle boodschappenbezorger doet dit via Flink, volgens cijfers van Flink zelf.

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Flink breidt fors uit naar 9 nieuwe gebieden

Bezorging - Bewoners in Badhoevedorp, Bemelen, Bloemendaal, Delfgauw, Heemstede, Hoogeind, Oegstgeest, Zoeterwoude en Zwijndrecht kunnen voortaan gebruikmaken van de Flink-app. Ook is in verschillende steden - onder andere Amsterdam, Den Haag en Rotterdam - het bezorggebied vergroot. Het bereik van Flink groeit hierdoor fors met een miljoen potentiële klanten, die nu ook hun boodschappen online kunnen bestellen en direct...

Lees berichtGetir moet supermarkt van gemeente Amsterdam sluiten

Flitsbezorging - Amsterdam wil dat Getir de tot supermarkt omgebouwde darkstore in de Eerste Jacob van Campenstraat toch sluit. De flitsbezorger bouwde de locatie in juli om in een zaak waar je als consument ook boodschappen kunt doen, om zodoende aan de gemeentelijke eisen te voldoen. Maar de gemeente blijft van mening dat de vestiging geen echte supermarkt is.

Lees berichtDeloitte: ‘Daling online bestellingen is tijdelijk’

Onderzoek - Daling dit jaar in online omzet van supermarkten, maar de verwachting is wel dat de daling tijdelijk is en dat de online omzet komend jaar weer gaat toenemen. Dat is een van de opmerkelijke uitkomsten uit het jaarlijkse consumentenonderzoek van de Branchegroep Retail van Deloitte presenteert met veel genoegen haar jaarlijks onderzoek naar consumententrends in de supermarkt.

Lees bericht

‘Online supermarkten nemen de bezorgmarkt over’

Analyse - De populariteit voor online supermarkten is afgelopen jaar enorm gestegen. In één jaar zien de online supermarkten het zoekvolume naar hun bezorgservices 195% stijgen, terwijl de populariteit van de fysieke supermarkt met bijna 50% is gedaald. Dat blijkt uit het onderzoek naar online zoekgedrag dat het onderzoeksbureau RouteLogic heeft uitgevoerd.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid