Flink krijgt vergunning voor nieuwe locatie in Amsterdam-West


Overleg met buren en gemeente Amsterdam leidt tot nieuwe locatie voor Flink in Amsterdam-West

Bezorgdienst – Boodschappenbezorgdienst Flink heeft een vergunning gekregen voor Van Slingelandtplein in Amsterdam-West. Flink opent de nieuwe locatie, vlakbij het Westerpark, op 3 april en bedient vanuit daar klanten uit de binnenstad en het westelijke deel van Amsterdam.

Het verkrijgen van vergunningen voor locaties van waaruit boodschappen bezorgd kunnen worden is niet altijd eenvoudig, omdat bezorgers en bevoorrading gepaard gaat met lawaai. Robin Kiesler, managing director van Flink in Nederland: “We zijn verheugd dat we, na onze vergunning voor een locatie in Amsterdam-Zuid, nu ook een vergunning van de gemeente hebben gekregen voor een locatie in Amsterdam-West. Opnieuw geldt dat het om een plek dichtbij klanten gaat en niet op een afgelegen industrieterrein ver buiten de stad, zoals weleens werd gesuggereerd.”

Flink sluit komende week ook de locatie aan het Van Limburg Stirumplein, eveneens in Amsterdam-West. Die locatie was, in tegenstelling tot de nieuwe plek, volgens de gemeente niet passend. Flink heeft daarom, in overleg met de gemeente, gekeken naar een alternatief. Kiesler: “Samenwerking met de gemeenten en goede contacten in en met de buurt van onze locaties maken dat we op de lange termijn succesvol kunnen blijven. De aanpak en samenwerking in Amsterdam kunnen daarbij als voorbeeld dienen voor andere gemeenten.”

Bron: Flink/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFlink en STIVA komen met Gedragscode voor Alcoholbezorging

Flitsbezorging - Flitsbezorger Flink en STIVA, de Stichting Verantwoorde Alcoholconsumptie, nemen het initiatief om te komen tot een Gedragscode voor Alcoholbezorging. Daarnaast gaan zij ervaringen op het gebied van de naleving van de leeftijdsgrens 18+ voor alcohol uitwisselen. De samenwerking tussen Flink en STIVA is de eerste tussen een bezorgbedrijf en de stichting.

Lees bericht


Flink breidt fors uit naar 9 nieuwe gebieden

Bezorging - Bewoners in Badhoevedorp, Bemelen, Bloemendaal, Delfgauw, Heemstede, Hoogeind, Oegstgeest, Zoeterwoude en Zwijndrecht kunnen voortaan gebruikmaken van de Flink-app. Ook is in verschillende steden - onder andere Amsterdam, Den Haag en Rotterdam - het bezorggebied vergroot. Het bereik van Flink groeit hierdoor fors met een miljoen potentiële klanten, die nu ook hun boodschappen online kunnen bestellen en direct...

Lees berichtTest Last Mile Box van Leen Menken levert geen CO2-uitstoot op

Proef – Een proef met leveringen van gekoelde producten met de mobiele ‘Last Mile Koelbox’ van Leen Menken wijst uit dat er geen CO2-uitstoot plaatsvindt. De testleveringen vonden plaats in Amsterdam Zuid met één koelbox, met elektrisch fietsvervoer.  Ook blijkt door deze wijze van leveren het aantal vervoersbewegingen te verminderen.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid