Flitsbezorger Gorillas stelt Global Chief People Officer aan


Benoeming - Flitsbezorgdienst Gorillas Technologies GmbH heeft haar Executive Leadership Team uitgebreid met HR Executive Deena Fox. Fox is aangesteld als Global Chief People Officer en met ingang van 1 augustus 2021 verantwoordelijk voor Gorillas’ bedrijfscultuur en wereldwijde medewerkersbeleid.

Fox heeft als voormalig HR Executive van Amazon, Hugo Boss, Jet en Oscar Health bijgedragen aan de groeiverhalen van deze bekende merken. Ze kent als geen ander de uitdagingen en kansen die zich voordoen tijdens de verschillende groeistadia van bedrijven. Kennis en ervaring die ze meebrengt naar de snelgroeiende startup Gorillas die in 1 jaar tijd is gegroeid naar meer dan 10.000 medewerkers. Met de benoeming van Fox legt Gorillas de focus op haar mensen, haar diverse en inclusieve cultuur en haar missie van continue groei, aldus Gorillas.

Gorillas, opgericht door CEO Kağan Sümer, bouwt een infrastructuur voor de snelste flitsbezorgdienst van dagelijkse boodschappen. De on-demand delivery startup brengt binnen tien minuten de bestelde boodschappen naar de gewenste locatie van de consument. Gebruikers van de Gorillas-app krijgen tegen supermarktprijzen toegang tot meer dan 2.000 essentiële producten, voor een bezorgtarief van 1,80 euro. In iets meer dan een jaar tijd heeft Gorillas zich uitgebreid naar meer dan 55 steden in 9 landen.

Bron: Gorillas/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsGorillas en DOCKR gaan meer doen in duurzame bezorging

Flitsbezorging - Gorillas, de Berlijnse flitsbezorger, slaat de handen ineen met leverancier van mobiliteitsmiddelen DOCKR in Leusden. Samen gaan zij ervoor zorgen dat Gorillas aan de 10-minuten belofte kan blijven voldoen, met een vloot van snelle elektrische bakfietsen. De samenwerking zal in 2021 naast Nederland ook in België en Duitsland worden uitgerold.

Lees bericht

Nederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees bericht

AH test weer flitsbezorging, nu aan Zuidas

Bezorging – Albert Heijn gaat weer een test doen met flitsbezorging. Vanuit de AH to go aan de Zuidas wordt bij minimale besteding van 10 euro binnen 15 minuten bezorgd. Voor de bezorgservice is een speciale website gemaakt: www.ahtogodelivery.nl, waarbij het invoeren van de postcode duidelijk maakt of er al dan niet gebruik kan worden gemaakt van de service. Het bezorggebied...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid